Aslan DEĞİRMENCİ

Aslan DEĞİRMENCİ

Küresel Ergenekon deşifre oldu

Fethullah Gülen ile Papa II. John Paul ile Vatikan'da buluşturan isim ABD Ankara eski Büyükelçisi MortonAbromowitz'dir.

CIA'cı Morton Abromowitz görüşmenin ardından cemaatin desteklenmesi için ABD’ye raporlar sunmuştur. Destek gerekçesini ‘ılımlı İslam projesi” olarak açıklamıştır.

Abromowitz’in Gülen’in ABD’ye yerleşmesinde etkin rol aldığı da biliniyor…

Büyük Ortadoğu Projesi’nin etkin savunucularından eski ABD'nin Ankara Büyükelçisi Eric Edelman var birde… Başbakan Erdoğan’ın kendisine randevu vermemesiyle hatırlanan Edelman’ın Türkiye’de görev yaptığı yıllarda cemaat’in önde gelenleri ile görüştüğü biliniyor. Kendisi de bunu inkâr etmiyor. Her iki eski Büyükelçi de Neo-Concu.

İlginç olan şu Kemal Kılıçdaroğlu, gezisinin son gününde ABD’ de Morton Abramowitz ve Eric Edelman ile görüşme yaptı. Tabi görüşmeyi “cemaat organize etti” dediğimizde kimse inanmadı! Her iki isimle yapılan görüşmede hedefin Başbakan Erdoğan olduğunu ve cemaatin alternatif lider arayışı içerisine girdiğini de belirtmiştik.

Ziyaret ile cemaat eliyle Kılıçdaroğlu, Neo-Conculara pazarlanmaya çalışılıyordu. Ve hepimiz bunu izliyorduk. O günlerde Dershaneler üzerinden toplum mühendisliği yapıldığından sesimizi duyan çıkmıyordu. Örtülü darbe işletiliyor, adım adım hükümet itibarsızlaştırılmaya çalışılıyordu. 28 Şubat post-modern darbesinde olduğu gibi işareti yine Neo-Concular veriyor, küresel Ergenekoncular sahada hayata geçiriyordu.

Ve haklılığımız onaylanıyor…

Nihayet Morton Abramowitz ve Eric Edelman ABD'nin Başbakan Erdoğan ve Türkiye'ye müdahale etmesi gerektiğini yazdılar. Washington Post'ta yayımlanan "ABD Türkiye'ye rotasını değiştirmesini anlatmalı" başlıklı yazı ile açıkça milli iradeye karşı darbe isteyen iki isim, küresel operasyonun deşifre olmasını sağladı. Ve içerideki ihanetin boyutunu göstermemize istemeyerek yardım ettiler. Önce Çevik Bir’i kurtardılar, şimdi de küresel Ergenekoncuları kurtarmaya çalışıyorlar. Bir yandan da yerel seçim öncesi baronlardan aldıkları destekle İstanbul ve Ankara üzerinden AK Parti’yi yıpratma planını işletiyorlar.

Kısacası Dünyanın tek bir merkezden kontrol edilmesine karşı çıkan Anadolu çocuklarının önünü kesmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Yerli bir dönüşümün gerçekleşmemesi adına cepheyi genişletiyor, düşman kardeşleri dirilişi engellemek için koalisyona ikna ediyorlar. Küresel emperyalizmin kanlı pençesinde can çekişen halkların umudu haline gelen ‘Yeni Türkiye’yi el birliği ile diz çöktürmeyi hedefliyorlar. Bağımsızlık için güçlerini birleştiren Anadolu cephesini dağıtıp, küresel Ergenekoncular ile yollarına devam etmeyi düşlüyorlar.

Ama işleri kolay değil. Anadolu çocukları değil, emperyalizm yıkılacak bu kez. Altında da küresel Ergenekoncular kalacak. Emperyalistlerin kurguladığı “Yeni Dünya Düzeni” değil “Yeni Türkiye” anlayışı kazanacak. Bu kazanç ile emperyalizme karşı halkların birikmiş öfkesi birleşecek, diktatörler ve işbirlikçileri kaçacak yer arayacak. Sahte tapınaklar çökecek, emperyal planların hayata geçirildiği karargâhlara girilerek ihanet şebekesi tarihe gömülecek.

www.twitter.com/aslandegirmenci

degirmenciaslan@gmail.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.