Atila ALTUNTAŞ

Atila ALTUNTAŞ

ŞÖHRETİN AĞIR BEDELİ...

ABD'nin Los Angeles kentinde, 25 Haziran'da aniden fenalaşarak 51 yaşında hayatını kaybeden Pop'un Kralı Michael Jackson'u özel doktorunun öldürdüğü ortaya çıktı.

Mahkeme heyeti Jackson'u özel doktorun Dr. Conrad Murray'ın, Jackson'a güçlü bir anestezi ilacı olan "propofol"den aşırı dozda vererek ölümüne yol açtığına hükmetti. Dünyaca ünlü yıldızın ölümünden sonra birçok şey yazıldı, çizildi. Bu güne kadar onlarca komplo teorisi dillendirilirken, sonunda gerçek ortaya çıktı ve mahkeme Jackson’un katilinin en yakınındaki kişi olan doktorunun öldürdüğüne hükmetti.

''Michel Jackson’un yanında şöhrete kavuşmuş ve hatırı sayılır bir doktor, ortada hiçbir sebep yokken neden böyle bir yanlışlığın içine girsin ki?'' Sorusu insanın kafasına takılıyor... Böyle bir şeyi yapmak için deli olmak gerekirken, mahkemenin verdiği kararla Jackson’un ölümü yeni bir boyut kazandı.

Acaba Jackson neden öldürüldü?

Jackson’un cinayetinin arkasında kimler var?

Soruşturma,  Jackson’u ortadan kaldıran güçlere kadar uzayacak mı, yoksa sadece Doktora ceza verilip cinayet kapatılacak mı?

Geçen sene bir televizyon programında Michel Jackson’un büyük kız kardeşi La Toya Jackson, ''kardeşinin ölünce bir efsane olacağı ve çok para kazandıracağı düşüncesiyle öldürüldüğünü'' iddia etmişti.

Ölümünden önceki son 5 yılda  Michel Jackson’un müzik piyasasında fazla etkili olamadığı ve köşesine çekildiğini baz alırsak, Michel Jackson’un etrafındaki para düşkünü, kan emici yarasaların ‘’ölüsü dirisinden daha çok para getirir’’ hesabıyla doktoru kullanarak böyle bir cinayet işlemeleri ihtimal dahilinde olsa gerek…

Diğer taraftan Michael Jackson’ı İlluminati tarikatının ortaya çıkararak ünlü yaptığı ve yıllardır bu tarikata hizmet eden Jackson’un son yıllarda örgüte sırt dönmesinden dolayı infaz edildiği iddiası.

 “Music Industry Exposed” isimli belgeselde Michel Jackson’un İlluminati tarikatı tarafından nasıl yıldızlaştırıldığı ve  Jackson’u, şöhretin zirvesine çıkaran  Black Or White” klibinin dans sahnesinde yaptığı o meşhur figürlerin, tarikatın geleneğine uygun şekilde bir arınma ayini yaptığı ve şeytanları kovduğu iddia ediliyordu.

Tarikattan kopmaya başladıktan sonrada Michael Jackson’ın imajı yavaşça sarsılmaya başladı. Çocuk tacizi davaları ve cilt hastalıklarıyla ilgili spekülasyonlar, ünlü yıldıza zarar verdi. Yine kayda değer bir kanıt bulunamayınca tarikat tarafından ortadan kaldırıldı iddiası.

Şan, şöhret, para ve ışıltılı hayatına mutluluk getirmediği ünlülerden biride Michel Jackson’du. Müzik dünyasında, herkesin gıpta ile baktığı bir kral iken ve de milyonlarca insanın kucağını doldurabilecek servete sahipken öldürüldüğünde, dünyanın en yalnız ve mutsuz insanlarından biriydi ve çevresinde sadece hizmetçileri ve doktoru vardı.


 


 

  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.