Suçlu İsrail mi?

Bütün İslam alemi ayakta..İsrail kınanıyor...Yürüyüşler düzenleniyor..İsrail ve Amerika bayrakları yakılıyor...

Ayete göre, İblis dünyanın sonu geldiğinde hiçbir suçlamayı kabul etmeyecek ve kendisinin sadece teklif ettiğini ve insanların da buna uyup kendi kendilerini mahvettiklerini söylecektir..Allah da zaten bunu belirtir; insan, zulümü kendi kendine yapar diye..

O zaman suçlu İsrail mi, yoksa uyuyakalmış olan Hz. Muhammed'in, Hz.İbrahim'in ümmeti mi?

İsrail devleti, sadece şer cephesi olarak görevini yerine getiriyor. İblis, almış bir grup siyonist yahudiyi avcunun içine..Kandırmış bunları siz seçilmiş üstün ırksınız diye. Halbuki, İblis sırıtıyor içten içe..Gülüyor o boş ve süslü vaadlerle kandırdığı bir grup siyonistin haline...Diyor, yahu bunlara mı secde edecektim diye belki de..

Yaradan, batılı ve hakkı beraber yaratmış ki, hakkın değeri bilinsin..Hasta olmadan, sağlığın değeri bilinir mi? Şer ve batıl kendini her yerde, her alanda göstere dursun, nerede hayrın ve doğrunun temsilcileri?

Nerede o, ayette belirtildiği üzere kardeş olan ve tek bir millet olan müslümanlar? Nasıl oldu unuttuk biz, tek bir ümmet olduğumuzu da, İngiliz'in,Fransız'ın aramıza çizdiği sınırların dışını görmez olduk? Git bir uzaydan bak, var mı bakalım o uydurma sınırlar aramızda..

Nerede o, sefere gidemediği ve ölemiyeceği için üzüntüsünden ağlayan sahabe ruhu?

Nerede o, bir zamanlar Çanakkale'de savaşmak için okullarını bırakıp cepheye koşan iman dolu gençler?

Suçlu ne İsrail, ne Amerika, ne Avrupa Hristiyan Birliği, ne de bütün bu ülkeleri yönlendiren İblis..Suçlu biziz..Biz..Çünkü biz bıraktık O'nun Kuran'daki emirlerini, uyduk Fransa'nın, İtalya'nın, İsviçre'nin uydurma kanunlarına...Bir de bunları kendimizinmiş gibi benimsedik...Şimdilerde şeriata-Allah'ın kanunlarına-karşı olan sözde müslümanlar var ülkemde..Unutulmamalı ki, Allah, insanları üçe ayırır: İnananlar, inanmayanlar ve inanmış gibi gözüküp aslında inanmayanlar..Maalasef, aramızda bu son gruba dahil birçok insan bulunmakta ve Iblis'in vesveseleri gibi inananların kafalarını karıştırmaktadırlar...Ne acıdır ki, bazı inananlar, bu münafıkların sahte tanrılarından medet ummakta, Kuran'ı okuyup anlamak yerine, o tanrıların uydurma ideolojilerini benimsemekte ve kelime kelime ezberlemekteler...Cehennem ateşi, Kuran'a sırt çevirip bu sahte tanrıların peşinden gidenler için hazırlanmaktadır..

Doğrusu, uydurulmuş bir yalanla gelenler, sizin içinizden birlikte davranan bir topluluktur... (Nur Suresi, 11)

Gerçekten sizden olduklarına dair Allah adına yemin ederler. Oysa onlar sizden değildirler. Ancak onlar ödleri kopan bir topluluktur. Eğer onlar bir sığınak ya da (kalacak) mağaralar veya girebilecekleri bir yer bulsalardı, hızla oraya yönelip koşarlardı. (Tevbe Suresi, 56-57)

Ey peygamber, kalpleri inanmadığı halde ağızlarıyla "İnandık" diyenler ile Yahudilerden küfür içinde çaba harcayanlar seni üzmesin. Onlar, yalana kulak tutanlar, sana gelmeyen diğer topluluk adına kulak tutanlar (haber toplayanlar)dır... (Maide Suresi, 41)

Uyan ey Müslüman! Çık şu yalan dünyanın büyüsünden...

Allah rızası için uyan ve savaş..

Kaleminle savaş,

Kelamınla savaş,

Yüreğinle savaş..

Gerekirse, şu İsrail'in tek anlayacağı dil olan Kuvvetinle savaş.. Unutma ki, tam iman etmiş 100 müslüman Yok eder 1000 kafiri bu dünyadan.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.