Ümmetin lideri kim olacak?

Tam zamanı birleşmenin,

Liderimizi seçmenin.

Evet buradan sesleniyorum; Oylama zamanıdır. Ümmetin liderini seçme zamanıdır. Çıkartsın cemaatler, tarikatlar içlerinden adaylarını.. Yapalım internetten oylamamızı. Ve atalım başımızdan şu siyonist uşaklarını, Halkı sefil iken, altından tuvalet yapan kralları, Güçten başı dönmüş, Hak yerine batılı seçmiş başkanları, başbakanları. Hepimiz birbirimize o kadar yakınız ki aslında...

Hiç olmadığımız kadar belki de.. Eh bunun adına istersen teknoloji de.. Ben diyorum Allah'ın rahmeti bizlere Ümmet-i Muhammed'e. Unutma ey ümmet! Bu devran dönüyorsa senin sayende dönüyor...

Vergileri veren, devleti devlet yapan sensin. Savaşlarda canını veren, İş yerlerini dolduran, üretimi yapan yine sensin. Ama sürünen de sensin. Yok mu bunda bir terslik? Evet var..

Zamanı geldi ey Ümmet! Zaman oylama zamanı Ümmetin liderini seçme zamanı.. Tellerle örülmüş sınırları, tabuları yıkma, Kucaklaşma zamanı.. İslam'ı tekrar dünyaya hakim kılma, Kuran'ın ışığında, barış ve hoşgörüyle yönetilme zamanı.. Gel İranlı kardeşim kucaklayayım seni.. Gel Irak'taki kardeşim evimi açayım sana Gel Filistinli, Malezyalı, Somalili kardeşim katıl soframa..

Gel Amerika'da, Çin'de, Japonya'da yaşayan kardeşim sarılayım bi sana... Özledim be sizi.. Çok özledim ben ümmetimi...

İster ütopya de.. İster hayal... Sen ne dersen de Tamamlanacaktır Allah'ın nuru.. Hakim kılacaktır hakkı tekrar Hz. İbrahim'in soyu..

Ne kadar çıldırırsa da çıldırsın Samiri'nin, Firavunun, İblis'in çoluğu çocuğu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.