ERBAKAN'IN DAVASI MI?

Erbakan Hocanın konuşması sonrasında, Farklı Çözüm Ekonomi Konferansı’nı okudum. Milli Görüş esaslarına aykırı tekbirşey bulamadım. Bulduğum tek şey, gerek akademik gerek teknik olarak Milli Görüş'e ilkelerini koruyarak çağ atlatmış olduğunu gördüm. Kemalistler gibi putlaştıracak mısınız? Yoksa Davayı uygulamanın en iyi yolunu bulan bu yedi ceddi temiz, temiz insan Numan Hocayı harcanmalı mıdır? Asil olmayan kişilerin derin yahudi uşakları ile görüşmelerini hoş mu göreceğiz?

 

ERBAKAN HOCA DA MI İTAATSİZDİ??

 

Allah Dostu Mehmed Zahid Kotku Hocaefendinin şimdi partiyi kurma bekle demesine rağmen MNP'yi kuran Erbakan Hoca da mı itaatsizdir ve taşlanmalıdır?Yavuz da mı itaatsizdir babasına karşı çıkarak, İslam Birliği için onun elinden tahtı alarak? Bu davaya başkoyanlar var. Bu davanın bayraktarlığını en iyi yapanı belirleyecek olan da iştişare kurumu ise iştişareye uymadan parti kuran Erbakan ne olacak? GİK ile iştişare yapmak iştişareden sayılmıyor mu? Mercedesle gezen oğula mı has iştişare?

 

FİTNE KİLİDİ EBUZER (R.A.) DE Mi İTAATSİZDİ?

 

Halifeye karşı çıktı, İslam halifesine hem de. Bakın Hz. Cebrail (A.S.)ne demiş: Muhammed! Seni peygamber seçene andolsun ki; Ebuzer, göklerdek melekler aleminde yeryüzünde olduğundan daha şöhretlidir. Bakın Peygamber efendimiz ne diyor: Ebu Zerden daha doğru konuşanı ne gökler tanımış, ne de böyle biri yeryüzüne gölge salmıştır. İslamın, Peygamberin halifesine ne diyor bu her sözü doğru olan; hersözünün doğru olduğu göklerden ve peygamberimizden tescilli Hz. Ebuzer (r.a.): "Allah'a yemin ederimki Osman'ın (R.A.) kızgınlığı ile Allah'ı hoşnut edeceğime sevinirim. Osman'ın (R.A.)hoşnutluğuyla da Allah'ın gazaplanacağını çok iyi biliyorum." e hadi İslamın ve İslam devletinin yaşayan en büyük liderine itaat etmedi diye taşlayın bu değerli sahabemizi de hadi buyurun!!!

 

NE O BU 3-5 İSİM TANRI MI HAŞA?

 

Kemalistler gibi siz de putperestliğe mi başlatacaksınız? Ne yani Yavuz da mı ihanet etti babasına? Dava mı önemli? 3 kişinin kontrolü mü? Davaya ihanet nerede bunları niye söylemiyorsunuz? Nerede Milli Görüş'e, nerede İslam'a aykırı birşey söylemiş Numan Hoca???

 

Sizin derdiniz başka? Aynı mızıkçılık yapan andıççılar gibi bizim hakkımızdı demekten başka birşey demiyorsunuz? Muhteris Muaviye’de kendisinin zulümlerini eleştiren Peygamber Efendimiz’in övdüğü sahabilere itaat kılıfını kullanıyordu.

 

Davayı, Önder SAV gibi İslam düşmanına danışarak ve her daim yanlışları ile malul 3 kişiden ibaret mi sandınız?

 

ERBAKAN HOCAYI DA RAHAT BIRAKIN

 

Hocanın etrafına sur örmüşsünüz, kendinizden ve yalakalığınızdan başkasını yaklaştırmayıp kendi çıkarınız doğrultusunda yönlendirmeye kalkışıyorsunuz, Allah, hesabını sorar sizden...

 

MESELENİZ ESKİ!!!

 

Daha Hoca, Numan Hocayı genel başkan olarak gösterdiğinde de itirazlarınız vardı, o zaman lidere itaat etmeyip, Numan Hocayı kötüleyen, bazı yerlerde altını oyan sizlerdiniz... SİZLERDİNİZ HOCAYA İTAAT ETMEDEN NUMAN HOCAYA KARŞI ÇIKAN... Şimdi, mutlusunuzdur, büyüttüğünüz fitne ateşiyle Hocayı da kandırmış olmaktan??? AA Erbakan Hoca asla yanılmaz derseniz şirke girersiniz haberiniz olsun? Siz onu bile kandırmayı başardınız HARAM OLSUN SİZE!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.