ÇOCUK TECAVÜZÜ İSTİRMARCILARI

Bugünlerde dikkat çekmek istediğimiz bir konu var: Çocuk Tecavüzü istismarcıları!

Tüm Dünyanın saldırı başlattığı Ülkemiz amansız bir mücadele içindeyken, kendilerine siyasi malzeme bulamayan ‘’takıntılı kafalar’’ bu konuyu araç olarak kullanmaya başladı.

Özellikle bir Vakıf yurdunda yaşanan o şerefsiz vakaları kullanarak, sosyal medya üzerinde yaptıkları ‘’dam üstünde saksağan’’ tarzı alakasız yorumlar can sıkıyor.

Örneğin Ortaköy saldırısını kınayan bir paylaşımın altına ‘’…ama Diyanet İşleri Başkanı yılbaşı israftır dedi, kendisi bilmem kaç milyonluk arabaya biniyor’’ gibi saçma bir yorum bırakanlar olabiliyor. Hattâ, Giresun İli’nin bilinmeyen özelliklerini sıralayan bir paylaşımın altında ismi T.C. ile başlayan bir hanımefendi ‘’böyle bir Giresun’dan çocuk tecavüzcüsü bir Giresun’a nasıl gelindi acaba?’’ gibi kendince ‘’çok önemli’’ bir yorum yazıyor.

Paylaşımı yapanların profilleri incelendiğinde hayat felsefesi Milliyetçi-Muhafazakar değerlere aykırı olan tipler olduğunu görüyoruz.

Hangi görüşe sahip olursa olsun her vatandaşımız siz çocuk tecavüzcüsünüz anlamına gelebilecek bu haysiyetsiz yaklaşımlara en ağır tepkileri vermelidir. Maalesef yurdumuzun farklı noktalarında yaşanan bu ‘’Lût’’ vak’aları yüreğimizi parçalamakta ve bizleri şiddetle çare bulma refleksine itmektedir. Buna rağmen, sanki bir kesim bu iğrenç olayları destekliyormuş imasında bulunan siyasi terbiyesizlere haddini bildirmek gerek.

Ayrıca, bu duruma nasıl gelindi acaba diye soranlara tek cevabımız var: İslami Hayat hakiki manada yaşanmadığı için! Onlara sorsanız İslam Dinine mensup tarikat ehli insanlar doğal çocuk tecavüzcüleridir. Ve onlara sorsanız İslam’a değil Atatürk’ün ilke ve inkîlaplarına sımsıkı sarılınca çocuk tecavüzleri durur. Allah (CC) akıl fikir versin.

Bir de Diyanet İşleri Başkanından yılbaşı kutlayın, aksırıncaya tıksırıncaya kadar için ….n, kusun, zina edin, Hristiyanlar gibi eğlenin, hiç şehit vermemiş gibi hoplayın zıplayın fetvası bekleyen ‘’mallar’’ var tabi. Adam Ülkenin meşru dini kurumunun başında. İslam Dininde israf haramdır. İslam Dininde başka din mensuplarına benzetecek fiiller yasaktır. Diyanet İşleri Başkanı bulunduğu görevin gereğini yapmıştır. Gidin gece kulübü basın adam öldürün dememiştir.

Hatırlatmak isteriz:

“Kim, bir insanı, bir can karşılığı veya yeryüzünde bir bozgunculuk çıkarmak karşılığı olmaksızın öldürürse, o sanki bütün insanları öldürmüştür. Her kim de birini (hayatını kurtararak) yaşatırsa, sanki bütün insanları yaşatmıştır (Maide Suresi 32. Ayet)

Kim bir kavme (topluluğa) benzemeye çalışırsa o, onlardandır. (Ebu Davud, Libas 4)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.