Mazlumun ahı indirir şahı!

Zaten yükseklerde değildiniz amma Allah işte. Nasıl da dolaştırıyor günleri ve hadiseleri hayatlarımızın içinden...

Siz hep haklıydınız, hiç yanılmıyordunuz. Doğruyu bulmak derdiyle değil, doğruyu bulandırmak adına elinizden geleni ardınıza koymadınız. 

Siz iftiralar atarken, siz komplolar kurarken, milletin seçtiği iktidarı , ali cengiz oyunları ile alaşağı etmeye çalışırken, gizli tanıklarla alenen buluşurken, hak yoktu, adalet yoktu.

Siz, meclis çoğunluğu binlerce mağdur insanın yarasına çare olmaya çalışırken, büyüdüğü halde emziğini ağzından çıkarmak istemeyen çocuklar gibi mahkemelerin kapılarını tutarken, gencecik kızların hayatına kara üstüne kara çalarken hak adalet yoktu.

Cumhura hıyanet etmekle nam salarken sürekli, milletin derdini siyasi oyunlarınıza alet ederken, meclis çalışmalarını engellerken hak  yoktu, adalet yoktu.

Onlarca yıldır memleketin altını üstünü faili meçhul cinayet ve komplolarla dolduran bir yapılanmayı "adeta kendinizi savunur gibi" savunurken, onca can kaybı, mal kaybı , ekonomik zarara rağmen gözlerinizi kapatırken, darbecilerin şakşakçılığını yaparken, birileri sürekli can veriyorken olduğunuz yerden bıyık altından gülerken, hak ve adalet yoktu.

Acilen doktora gitmesi gereken yakınlarınızdan birinin peygambere hakaret ettiği gün gibi ortadayken. milletin gündemini kendi yanlışlarınıza alet ederken, uzun kulaklı Gundileriniz elinde dosyalarla su tabancası misali sağı solu ıslatırken , hak ve adalet yoktu.

Hele hele aylarca ama aylarca yandaş medyanızla birlikte günde bilmem kaç bin tane habere konu edilecek şekilde bir yardım kuruluşunu ezim ezim ezerken, hakkında hiçbir "gizli kamera kaydı",  hiçbir namussuzluk, hiçbir delil, suçlama ve iddianame yokken seçim meydanlarınızda elinizdeki "müstehcen renkli dosyayla" yoksulların hakkını gaspederken , üstelik hakkınızda karşı dava açıldığında " ben Türkiyeyi kastetmedim ki" diye kıvırırken de hak ve adalet yoktu...

Şimdi alenen yaptığınız ahlaksızlık gün gibi ortadayken - ki biz inanırız ki zordur insanın kendine şahitliği , çünkü korkarız Allahtan ve onun büyük hesap gününün dehşetinden- kalkıp da başka suçlu aramayın efendiler...

Siz yoksulun ve mazlumun ahını aldınız. Ve Allah sizin gibi tepedekileri değil en garipleri ve en aşağıdakileri duyar.

Siz yalanlarınızla  kendi kendizi duyulması güç bir noktaya koydunuz. Allah da sizin gerçek yüzünüzü faş etti aleme. 

Mazlumun ahı sizi indirir efendiler...  Ama siz uslanmayacaksınız , uslanmayın.

Daha büyük bir inkılapla devrileceksiniz. Bekleyin...Biz bekliyoruz..

Bir de bu "siyaset" erbabına ve onun yandaşlarına güvenip de yoksulun üzerinden ellerini çekenlere ağır bir sorum var....

Kime inanıyor kimi terkediyorsunuz?

Ya da kime inandınız kime terkettiniz?

Buyrun kimin şahitliği gerçekse , kim şahit olmaya layık ise , onun yolundan gidin.

Allah yoksula da garibe de , mazluma da yeter...

Sizler ise zulme seyirci kalarak, Fasıkların haberlerine inanarak "doğru" yaptığınız işlere devam edersiniz...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum