GAZZE'DEKİ KEDİLER DE Mİ MÜSLÜMAN ?

Amerikan başkanı, İngiltere başbakanı, Kanada başbakanı, Fransa, İtalya, liderleri, Almanya Şansölyesi... İsrail'e gidiyorlar ve ona yardım sözü veriyorlar. Amerika, İngiltere, Fransa Gazze kıyılarına uçak gemileri gönderiyorlar. Çin ve Rusya' da bazı adımlar atıyorlar, konu ile ilgili açıklamalar yapıyorlar.

İSLAM ÜLKELERİ NEREDE?

Kendi halklarına karşı çok hiddetli ve şiddetli davranan İslam ülkelerinin kralları, başkanları ( Esed, Sisi, Prens Muhammed, Kral Abdulah...) dindaşlarına, ırkdaşlarına kan kusturan İsrail'e karşı suspuslar. Mesela kendi halkından insanların yaşadığı şehirleri (Şam Halep) acımasızca günlerce bombalayıp yüz binlerce vatandaşını öldüren Beşşar Esat, Şam ve Halep havaalanlarını bombalayan İsrail'e karşı gık demiyor/ diyemiyor. Seçilmiş başkan Mursiyi mahkemede ôldürten Sisi, burnunun dibinde dindaşı, ırkdaşı çocuklar, kadınlar İsrail tarafından hunharca katledilirken tek laf etmiyor, edemiyor. Diğer İslam ( Arap, Türk, Acem) ülkeleri hakeza.

Bir kedi için, bir köpek için, bir karetta karetta için, bir kanarya için, birkaç ağaç için... Ayağa kalkanlar, bildiriler yayımlayanlar, yürüyüşler düzenleyenler (çevreciler, hayvan severler ) "Özgürlük, barış, insanlık, vicdan, hak, adalet" diye diye yeri göğü inleten çağdaşlar.! Gazze'de her gün acımasızca bombalar altında can veren çocuklar, kadınlar, yaşlılar için niçin bir tek laf etmiyorsunuz? Bunun sebebi sakın Onların Filistinli/Müslüman olmaları olmasın. Bu da olabilir ama esas gerçek onların katillerinin kimliği ile ilgili herhalde. Hepiniz İsrail'den çok korkuyorsunuz.

Kendilerini mazlumların, masumların, çocukların koruyucusu gibi lanse eden koca koca, anlı şanlı kurumlar ve kuruluşlar, Filistinlilere, Müslüman (Arap) diye sahip çıkmıyorsanız bari Gazze'de bu bombardıman da ölen binlerce güvercine, kediye, köpeğe, tavuğa, horoza, keçiye, koyuna...Sahip çıkın. Çünkü onların dinleri ve ırkları yok.

İSRAİL GAZZE MÜCADELESİ NİÇİN ÖNEMLİ?

Birleşmiş Milletler, NATO ve buna benzer kurumların ve kuruluşların bu suskunluğunun sebebi belli: İsrail korkusu. Bu kadar küçük bir nüfusa sahip İsrail'den korkup zulme boyun eğen kişi ve kurumlar çokda haksız değiller. Çünkü dünyanın can damarları maalesef İsrail'in veya Onu sevenlerin elinde.

BU SEFER BARİ OYUNA GELMEYELİM

Tabi şu oyuna da gelmeyelim:
Daha önce birileri bize ( yani dünyaya) "Saddam'a bak Saddama bak" dedi.. Biz Saddam'a bakarken baktıkki Irak bölünmüş. Yine "Kaddafi'ye bak, Kaddafi'ye bak" dediler, biz Kaddafi'ye odaklanmışken birde baktık ki Libya parçalanmış. Esad'a bakarken Suriye gitmiş ... Onun için bu sefer sadece Gazze'ye bakmayalım. Çünkü yine bir yerlerde, yine kötü bir şeyler olacak. İran, Türkiye , Mısır, tüm Arap ülkeleri, ve tüm İslam âlemi ve halkları lütfen artık şuurlanalım tüm dünyanın kurtuluş reçetesi bizlerin elinde lütfen hatırlayalım.
BU ZİLLET TÜM DÜNYANIN
Yazıyı söyle bitireyim.
Kurulduğu günden beri (1948) ne kendisi huzur bulan ne etrafına rahat veren bu siyonist devlete, Siyonizme karşı çıkan Yahudiler ile birlik olup iyi bir ders vermek her akıl ve vicdan sahibi insan'ın boynunun borcudur. Aksi halde bu siyonistler sadece bölgeyi değil tüm dünyayı ateşe verecekler.

Biz müminler şöyle inanırız, her şeyin sahibi ve yaratanı Allah'tır. O (CC) 'ol' demeden hiçbir şey olmaz. Her şey ve her olay O'nun izni ile gerçekleşir. Yahudiler de bu kuraldan azade değildir. Onun için vicdan ve akıl sahibi Yahudiler dahil herkes şu gerçeği bir daha hatırlamalı;
"Başa bela gelmez hak yazmadıkça,
Allah bela yazmaz kul azmadıkça

İsrail gerçekten azdı. Büyük bir belaya doğru şuursuz bir şekilde gidiyor. Masum çocukların, yüreği yanık annelerin, evladını, torununu kaybeden yaşlı dedelerin, ninelerin gözyaşları, bebeklerin parçalamış bedenleri, öldürülen bu kadar ağızsız dilsiz hayvanlar, yanıp tutuşan ağaçlar...Tüm bunlar İsrail'in İzmihlaline sebep olacak. O güne kadar O'nun bu zulmüne ses çıkarmayan, bilakis susarak buna ortak olan herkes dünyada tarihe, ahirette ise Kadiri Mutlak'a hesap verecek. Rabbim tüm dünyayı İsrail belasından, tüm kulları da ahiretteki büyük hesaptan korusun. Amiin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum