Teslime Gülsen NURDOĞAN

Teslime Gülsen NURDOĞAN

Tayyib Erdoğan Bunca yıl neden iktidarda

Hareketli günlerden geçiyoruz. Milletçe büyük bir takla attık. Fakat hızlıca kalktık. Çarçabuk toparlandık. Allah bize acıdı; müslümanlığımızdan, içimizdeki hayır dualılarımızdan, iyilikseverlerimizden, garibe gurabaya acıyanlarımızdan dolayı Allah bize acıdı da bizleri birleştirdi. Vatan savunmasında biraraya getirdi. Hani diyor ya Allah'ın kitabı Kuran ayeti '' Müminlerin kalplerini birbirlerine O ısındırdı.Yoksa yeryüzünde ne varsa sen hepsini harcasaydın yine de onların kalplerini (böylesine) ısındıramazdın. Lakin Allah kalplerini kaynaştırdı. Muhakkak ki O azizdir hakimdir.'' Enfal suresi 63.

 

Müslümanlar tek bir millettir, diyor Peygamber-i zi-Şan'ımız (sallallahü aleyhi vesellem) Kafir de tek bir millettir, buyuruyor. Beyazı, karası, İngiliz, Fransız Türk vs. kafir tek bir millettir. Bununla beraber hangi ırktan  olursa müslümanlar da tek bir millettir. Hamdolsun Allah'a bizi müslümanlardan kıldığı için. Rabbim dini mübinden ayırmasın tüm Islam alemini.Kalplerimizi yamultmasın. Emirlerini seve seve yapmayı kolaylaştırsın cümlemize. Yasaklarından şiddetle kaçmamız için kalplerimizi uyanık eylesin.

 

Kendi tefekkürlerimle elde ettiğim bir şey var; Rabbim yanıltmasın, düşüncelerimi doğru çıkarsın aciz bir kulcağızı olarak. Tayyib Erdoğan'ın bunca yıl iktidarda kalmasını ve halkı tarafından sevilmesini hatta tüm dünyada sevilen saygın bir lider olmasını ben onun şu garibi gurabayı gözeten (engelli, yaşlı bakım, dul maaşı vs.) gibi icraatlerine bağlıyorum. Çünki bir acizin duası insanı sultan da eder, yere de geçirir. 

 

Bu millet onu bağrına bastı çünki o, milletinin yoluna canını koydu. Allah Cumhurbaşkanı Tayyib Erdoğan'dan razı olsun, ve onun milletinden de sevenlerinden de razı olsun. Ben bunları yazarken siyaset falan düşünmüyorum, bunlardan benim hiç bir çıkarım yok sadece Rabbimden ötürü ve müminliğinden ötürü cumhurbaşkanıma hürmet ediyorum. Çünki ben onun meydanlarda Allah deyişini seviyorum. Dünyanın kafirlerine karşı, Allah bilmezlerine karşı göğsünü gere gere ''Elhamdülillah ben müslümanım'' deyişini seviyorum. İslamın hakikatını bütün engellemelere ve perdelere rağmen imansızın yüzüne bağıra bağıra haykırışını seviyorum. İşte böyle bir lideri Allah yücelttikçe yüceltir, onu dünyaya lider eder, ahirette de sultan eder. İşte şu ülkede benim gibi düşünen ve cumhurbaşkanına öncelikle bu vasıfları için hürmetkar ve duakar olan çok insan var.

 

Müminlerin böylece kendini yönetenlerini ve onların ve devletlerinin felahı için duacı olmaları Allah emridir, İslamın gereğidir. 

 

Dün 24 Ağustos'da Türk askeri Cerablus'a girdi. Görünen o ki zafer bizim Allah'ın izniyle. Allahu Teala Hazretleri; ''Hem siz neyinize çarpışmayasınız? Allah yolunda ve o zebun edilmiş erkekler, kadınlar, yavrular uğrunda ki 'ya Rabbena, bizleri bu ahalisi zalim memleketten çıkar, tarafından bize bir yardımcı gönder' diye yalvarıp duruyorlar.'' Nisa 75,buyuruyorken...

 

Umran kızın donuk bakışları, Aylan bebek... saymakla bitecek değil. Bu zalimlerin zulmü artık bitmeli. Rabbimiizin emri var. Cihad müslümanın boynunun borcudur. Allah emridir. Yapmamak Allah'ın azabının bize toplu olarak gelmesine sebep olur.

 

Dün ABD başkan yardımcısı Joe Biden ülkemize geldi. Bu insanlar yalancılığı  siyaset sanatı yapmışlar. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanıyla bir görüşme yapıldı. O görüşmede bir gazetecinin; ''Fethullah Gülen'i iade edecek misiniz..'' mealinde bir sorunun altından kurnazca kaçmış oldu. Mahkemeler bu işi çözecek dedi. 85 koli evrakın içinde hala Fethullah'ı suçlu gösteren bir delil bulamayacaklar anlaşılan. Bulmamaya ahdetmişler de ondan.  Cumhurbaşkanı ise Biden'in sözlerine şu şekilde cevap verdi: 

 

ABD ile suçluların iadesi anlaşması gereği bu tür kişiler gözaltına alınır. Bu zat hala terör örgütünü idare etmeye devam ediyor. Gülen, ABD'deki yayın organlarıyla söyleşiler yapıyor, eylemlerini bu şekilde yönlendiriyor.''

 

Biden'in sözleri:

 

''ABD'de birinin iadesi kararını sadece Federal Mahkeme verebilir. Başkan tek başına böyle bir karar veremez dolayısıyla bizim burada Türk halkı da bilmeli, ABD olarak Gülen'i korumamız için bir sebep yok.''

 

Fakat hala Gülen'i koruyorlar. 

 

Allah'ım sen her şeyi biliyorsun mazlum olan bu müslüman ahaliye yardım et. Zalimlerin kılıncını kesmez et. Lailahe illallah hürmetine, Muhammedün Rasülüllah hürmetine bizleri güçlü eyle. Görünmez ordularınla ordumuzu destekle. İslam alemini uyudukları uykudan uyandır da yeniden kitabına sünnetine meftun eyle. Senin aşkınla perverde olup zalimin üstüne arslanlar gibi atılan dedelerimiz hürmetine. Şehadet aşkıyla yollara dökülen kardeşlerimiz aşkına bizi yücelt Yarabbi.

 

Amin.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum