İbrahim DANACILAR

İbrahim DANACILAR

Devlet içinde, Devlet olmaz!

Derin Noto ve ABD'nin sinsice yönettiği, içimizde ki iki yüzlü düşmanların birleşerek, paralel yapının da aşkla destek verdiği bu hain darbe girişimi, vatan sevdalılarının ve necip milletimizin imanından aldığı güçle püskürtülmüş oldu… Aylardır darbe faaliyetinde olanların sağda solda yardakçılığını yapanları yakinen takip ettik…

Bu sapkınlar güruhu ve bunların önünde arkasında olan tüm çapsızlara artık merhamet değil, adalet nezdinde tesis edilecek canlı yayınlar ile milletimiz huzurunda idam edilmeleri hakikatının vazgeçilmez bir ihtiyaç olduğunu önemle vurgulamak istiyorum.

Bu ülke de pek tabii istediğiniz siyasi lideri desteleyebilir, taraftarlığını yapabilirsiniz. Ancak kimsenin darbe taraftarlığı yapma özgürlüğü olmadığı gibi seremoniciliği yapmakta kimsenin haddine de değildir!. Devlet ise bu çapsız girişimlere dur demek için vardır. Devlet dün geceden itibaren her alanda varlığını göstermiştir. Bu minvalde görevi başında milleti nezdinde mücadele veren polis ve samimi askerimize minnettarız. Bu çapsız hadsizliğe dik duruş sergileyen Sn. Devlet Bahçeli ve tüm siyasileri, İHH'yı ve tüm STK'ları da gönülden kutluyorum. Devlet içinde, Devlet olmaz! Asker zaten millettir, sinsi odaklarca kurgulanan üç beş zibidi çıkıp milleti sapkınlığa elbette sevk edemez! Bu işlerin bittiği dönemleri artık birileri küçük beyinlerine sokmalı!. Ve artık siyasiler de, bazı tehditleri daha da ciddiye almalı ve bu ölçüde sözde yakınım duruşu ile duran her dostum diyene de güvenmemeli… Devlet millettir! Devlet kendini gerektiğinde yok ederekte var eder demiştik.

Dün geceden bu yana maalesef 161 ölü, 1440 yaralı var! Ve şehit olan masum insanlar içerisinde çok yakın arkadaşlarım da var, bunun için çok üzgüm.

Ancak "vatan sâğolsun" demekte bizim yaşam şiarımızdandır! Bu böyle bilinmeli! İşte bir, bu yok olarak vâr oluştur…

Sözde darbe bildirisi okunduktan sonra dün gece sosyal medya hesaplarımdan ifade ettiğim gibi: "Şiarımızda; Namlusunu millete çevirmiş tanka selam durmak yoktur!

Necip Millettimiz, elbette demokrasiye ve iradesine sahip çıkacaktır… demiştik, öyle de oldu…

Bu ordu hepimizin ordusudur!

Sinsi odaklarca kurgulu üçbeş zibidi hayalpereste elbette ordumuzu teslim etmeyiz!.

Zira biz; "Gün doğmuş, gün batmış ebet bizimdir!" Diyenlerdeniz demiştik, sanırım şimdi bu sözün derinliğini birileri anlamış oldu…

Velhasıl, Şehit olan tüm kardeşlerimin şahadeti mübarek, mâkamları âlî olsun. Yüce Rabbimiz den aile ve yakınlarına sabırlar niyâz ediyorum. Tüm yaralı kardeşlerime de acil şifalar diliyorum.

Devlet-i Ebet Müddet, vâr olsun! Milletimiz sağolsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.