İbrahim DANACILAR

İbrahim DANACILAR

Şimdi Hesap Zamanı!

Ey Müslüman Türk istikbâlinin evlatları! Bugün binlerce yıllık kuyruk acılarıyla canavarlaşıp, ağızlarından intikam naraları dökülen sinsi siyonistler, alçak emperyalistler, yamyam haçlılar ve içimizdeki basiretsiz tetikçileri, FETÖ ve PKK'nın kökü kazınıncaya kadar dik, vakur ve mücadele bir duruşla daha da uyanık olmamız gereken bir döneme girmiş bulunuyoruz. Bizler için ŞEHADET bu iğreti hayatta tek mukaddes hedeftir. Diye, tüm hainlere inat, her platformda gür bir seda ile bu hakikatı haykırmak zorundayız…

Türk-Kürt bizler aynı milletin çocuklarıyız!

Alçak Batı ve onun bugünki yerli işbirlikçileri, FETÖ ve PKK, 35 yıldır bizi birbirimize düşüremedi, başaramadılar ve yenildiler. Bu gerçekle bugünlerde daha sıkı yaşamalı ve hiçbir ırki veya mezhepsel hizbin tarafı olmamalıyız…

Müslüman ve Milli cephe'nin korkusuz yiğitleri;

-Sakın ama sakın rehavete kapılmayın! Zira, Düşmanlarımız hala pusuda ve alçakça planlar yapmaya hiç ara vermeden devam etmektedir…

Müslüman ve Milli cephe'nin cengaver fedaileri;

-Türkiye'nin neresinde olursanız olun, birbirinizle artık sıkıca irtibat kurun ve dostluklarınızı öyle pekiştirinki, aileleriniz bile ikinci planda kalsın.

Sakın unutmayın ki; Bu ikinci bir İstiklâl harbidir. Düşman bir değil, tam beş koldan taaruza geçmiş durumdadır. Fakat Yüce Allah'ın izniyle yine mağlup olacaklarıdır.

İlâhi Hakikat davasının cesur erleri;

-FETÖ ve PKK elele verip, uzun zamandır planladıkları iç savaş senaryolarını uygulamanın peşindedir…

Bu oyuna gelmemek için çok soğuk kanlı olmalısınız ve provokasyonlara çok dikkat etmelisiniz çevrelerinizi ve tüm samimi kitleleri bu minvalde uyarmalısınız.

Bir anda harekete geçip, sinsi amaç gütmeleri muhtemel hiçbir "ağabey, reis, başkan" gibi kimselerden çıkış yapanlara tevessül etmemelisiniz. Sadece Aziz Devletimiz istikametinde, çevrenizdekilere bir duruş sergilemelilerini öğütleyip, uyanık olmalısınız.

Özellikle de; Ak Partili ve MHP'li/Ülkü ocaklarına mensup vatan aşkı ile dolu samimi kardeşlerimizin üzerinde ahmakça kirli bir plan kuran derin sinsi güçlere ödün vermemeleri gerekmektedir. Bu kardeşlerimiz, kimler tarafından kurulduğu belli olmayan çeşitli dini ve milli STK'lara dikkat etmeleri ve herhangibir çağrılarına kulak asmadan önce sadece ve sadece Genel Merkez'lerini dinlemelidirler. Her iki teşkilatın mensupları da Genel Başkanları, Sn. Binali Yıldırım ve Sn. Devlet Bahçeli'nin insiyatifi dışında asla hareket etmemelidirler.

Ey Müslüman Türk istikbâli'nin necip evlatları!

Hiç kuşkunuz olmasın ki, Bizler Allah'ın izni ile Devlet-i ebet müddet şuurunda uyanık ve mücadeleci bir yapıyla asilce duruş sergilediğimizde; Değil FETÖ, PKK, IŞİD Terörü, yedi düvel birleşip kanlı maşaları ile harekete geçselerde; Bu aziz topraklardan ANADOLU RUHU'nu asla ve asla silemeyeceklerdir!

İnşaAllah, Gün doğmuş, gün batmış, ebet; Müslüman Türk Evlatlarınındır.

İbrahim DANACILAR 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.