Ailemiz Büyüyor

Sevgili Dostlar,

 

Tam dört ay önce çıktık bu zorlu yolculuğumuza. Zorluğunu, cefasını, stresini ve bir o kadar da sorumluluğunu bilerek başladık yolculuğumuza. Türkiye genelinde yerel ve genel binlerce haber sitesi varken biz neden bu meşakketli yolculuğa çıktık? Ya da başka bir soruyla diğerlerinden farkımız ne olacaktı?

Sevgili dostlar,

 

Herşeyden önce artık New York Times başta olmak üzere dünyanın büyük medya gruplarının da gördüğü gibi internet yayıncılığı çok daha ve hızla büyümeye devam edecek. Bugün internet yayıncılığı neredeyse diğer bütün medya organlarının önüne geçmiş vaziyette.

 

Yayıncıyla, yazarla okuyucunun interaktif bir şekilde buluşması internet yayıncılığı dışında bu kadar kolay ve de masrafsız başka hangi mecrada olabilir?

 

Evet sevgili dostlar sorumuza dönecek olursak; yola çıkarken diğer haber sitelerinden en büyük farkımızın dünyanın belli başlı birçok ülkesinden yerleşik muhabirimiz ve köşe yazarlarımız olacak demiştik. Habername dünyadaki Türklerin gözü ve kulağı olmayı hedeflemiştir.

 

Bügüne kadar ABD, Avusturya, İsveç, Yunanistan, Kanada, Azerbaycan, Avusturalya, İran ve İsviçre'den yazan muhabir ve yazarlarımız özel ve hızlı haberleriyle siz kıymetli okuyucularımıza katkıda bulundular ve bulunmaya devam ediyorlar. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

4 ay gibi kısa bir sürede başarılı işlere imza attık çok şükür. Başta Elijah Mohammedin oğlu W.D.Muhammed'in vefat haberi olmak üzere bir çok haberi Türkiye ilk kez bizden duydu. Lousiana muhabirizmiz Rafet İmamoğlu yaşadığı kasırgayı anında fotoğraflayarak siz kıymetli okuyucularımıza ulaştırdı.Yine Cezmi Koç başta olmak üzere bir çok değerli yazarlarımızın önemli yazıları diğer sitelerde alıntılandı. Yolun başında olduğumuzu biliyor ve siz kıymetli okuyucularımızın kesintisiz desteğiyle daha yapacak çok işimizin olduğunu biliyoruz.

 

Sevgili dostlar,

 

Farkettiğiniz gibi bu hafta habername ailesine 5 değerli yazarımız katıldı. Dr. Elif Poyrazlı Avusturya'dan her hafta doyumsuz yazılarıyla bizlerle birlikte olacak. Necati Engeç ABD'den suya sabuna dokunacak yazılara imza atacağa benziyor. Serhat Oğuz Ankaranın nabzıyla habername'nin sesi soluğu olacak. Ve aykırı yazar Ayşe Sıla'da yine habernameye renk katacak yazılar yazacak. Bir de Finlandiya'dan sürpriz bir yazarımız aramıza katılıyor. Hazır olun dostlar.

 

Globalleşme ve internetle dünyanın artık çok küçüldüğünü hatırlatmama gerek yok. Habername işte bu küçülen dünyadaki olan biteni siz kıymetli okuyuculuramıza bu geniş kadrosuyla duyurmaya devam ediyor ve edecek inşaallah.

 

Aramıza katılan değerli yazarlarımıza tekrar hoşgeldiniz diyor karşı kıyıdan hepinize selam ve de muhabbetlerimizi gönderiyoruz.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum