Köşk'teki Seçkin Kadro

Aylar öncesinden 25 Temmuz'da İstanbul'da buluşuyoruz diye karar almıştık. Mekan olarakta boğaza nazır Çamlıca Köşk Restaurant'ı seçtik. Habername.com'un emektar, vefalı, cefalı ama bir o kadar da mutlu kadrosunun yanında; çok seçkin özel misafirlermiz de vardı.

Evet sevgili dostlar,

Hafta sonunda yaptığımız geleneksel senelik buluşmamızdan bahsediyorum. Doğrusu böyle samimi, üretken, sabırlı, inançlı, azimli, ümitli bir kadroyla çalıştığım için Rabbıma ne kadar şükretsem azdır.

Bizimkisi hakikaten bir çılgın sevda. Dostlar bana hep aynı soruyu soruyorlar. Gerek Türkiye'nin değişik bir çok şehrinden ve gerekse dünyanın bir çok ülkesinden bu kadar insanı nasıl kısa sürede bir araya getirebildin? Bu kadar kıymetli yazarı nasıl buldun?

Allah'ın bir lütfü diyorum bu birlikteliğe. Sanal alemden gerçeğe dönen bu güzel kadro inşaallah uzun süre birlikteliğine artarak devam eder.

Köşk'teki bu özel günümüze yazarlarımızdan kimler mi katıldı? En uzaktan (İsveç) gelen Avrupa Fatihimiz Atila Altuntaş, yayın danışmanımız ve başyazarımız Recep Koçak, yayın Danışmanımız Ankara'dan Mesut Doğan, Edirne'den ekibiyle gelen Sebahattin Bilgiç, Televizyon camiasının aranan yıldızı Sibel Üresin, habername'nin emektarı Cezmi Koç, Ankara'dan gelen Erol Battal, emekli asker Ahmet Türkan, büyüğümüz diş hekimi Abdülkerim Karaağaç, en gencimiz Adana'dan Regaip Albayrak, Çamlıca'lı Ulvi Sevecen, sitenin her türlü yükünü çeken Halit Taha Yaşa, genç yetenek Eyüp Yıldırım.

Ayrıca Reklam müdürümüz Erdoğan Madenci, Muhasebe müdürümüz Safinaz Bozkurt, ekibini sabah erkenden gönderen ve programımızı baştan sona çeken Çay TV yönetim Kurulu Başkanı aziz dost Cemal Külünkoğlu, Dolunay Reklam'dan Ercan Bey, Müsiad Yönetim Kurulu üyesi Ş. Can Tülmen, Arapça üstadı Ca'fer Ötkün, kıymetli işadamlarımzıdan Bahar Pastahanesi sahibi Mehmet Gündoğdu, Server Holding'den Arif A. Erçetin, Amerika'da ikamet eden ünlü komedyen ve musıkişinas Erol Uçak, ve benim için herkesten önemlisi sevgili anacığım bu mutlu günümüzde bizlerle birlikteydi.

4 saate yakın İstanbul Boğazını seyrederek hem yedik içtik, hem de habername'yi nasıl zirveye taşırız onun planlarını yaptık. Gayret bizden tevfik Allah'tandır.

Emeği geçen, bu özel programımıza katılan ve katılamayan tüm dostlarımıza tekrar çok teşekkür ediyor; bu geceki Beraat Kandilinizi de tebrik ediyorum.  Rabbım beraatini alanlardan eylesin bizleri.

Sizlere özel günümüzden özel fotoğrafları sunuyorum.

Çamlıca'dan selamlarımla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum