Sene-i Devriyemiz

Kıymetli dostlar,


Geçen yıl bugün (15 Mayıs 2008) bismillah diyerek habernameyi yeniden yayın hayatına başlatmıştık. Heyecanımız büyük, inancımız tam, azmimiz dolu, gücümüz yerinde, dünyanın her tarafında dostlarımız vardı.

 

Habernameyi yeniden yayın hayatına başlatmaktaki amacımız internet dünyasına yeni bir ses, farklılık ve zenginlik getirmekti. Dedikodu, magazin, yanlı haber, argo dil kullanmamak hedeflerimizdi.

 

Mevcut başarılı sitelerden en önemli farkımız özgün yazarlarımız, özel haberlerimiz, beş kıtaya yayılmış gayretli muhabirlerimizdi.

 

Sevgili Dostlar,

 

Bir yıl sonra hedeflerimize biri hariç ulaşmış vaziyetteyiz. Birçok özel haberimiz onlarca sitelerde yayınlandı. Özgün yazarlarımız yazılarına en ufak bir müdahele olmadan devam ediyorlar. Yanlı ve yanlış haber yayınlamamaya azami gayret gösterdik. Bir tek hedeflediğimiz hite (okuyucu sayısına) ulaşamadık henüz.

 

Birinci yılımızla birlikte siz kıymetli okuyucularımıza daha çok haber, daha özel haber, daha çok özel ropörtaj, daha hızlı haber ve daha çok özgün yazarla karşınıza çıkmayı hedefliyoruz.

 

***

 

24 saat yayındaki ikinci site.

 

Bir yıl önce yayına başlarken, sadece Türrkiyedeki değil, Yeni Zelanda’dan Alaska’ya kadar yayılmış bütün Türklere ulaşmayı hedeflediğimizden; 24 saat yayında olmayı ana hedef edindik. Bu yüzden gururla söyliyebilirizki; Türkiyede yayın yapan haber siteleri içerisinde 24 saat yayında olan iki siteden biriyiz.

 

***

 

Yazarlarımız

 

Bir yıldır özveriyle yazan bütün yazarlarımıza teşekkürlerimizi arzediyoruz. Gerçekten çok zengin ve hemen her branşta yazı yazan ehil yazarlara sahibiz. Gündemi jet hızıyla takip eden emekli pilot/asker, araştırmacı/yazar Ramazan Ercan Bitikçioğlu, ünlü ekonomist Prof. Dr. İhsan Işık, ülkemizin sayılı Fıkıhçılarından Prof. Dr. Orhan Çeker, yılların girişimcisi Metin Külünk, sağlık gündemini belirliyen Dr. Hakan Özdener, bir çok yazısı diğer sitelerce alıntılanan Cezmi Koç, muhteşem gezi yazıları yazan İlahiyatçı Sebahattin Bilgiç, Bünyamin Yılmaz, Ekrem özdemir, Hamit Seven, Kenan Özmen, Ahmet Türkan, Barış Kışo, Özgür Taşçı, Esra Gündüz, Hülya Yılmaz, Cemal Adem ve Ahmet Erkalem habernamenin güçlü yazar kadrosunu oluşturuyorlar.

 

***

 

Temsilcilerimiz

 

Onlarca özel haberi birçok sitede yayınlanan İsveçten Atila Altuntaş, Azerbaycandaki gözümüz kulağımız Nigar Almangızı, İran’dan Necati Durak Ünlü, Yunanistan’dan duygulu yazılar yazan Feyza Kaplan, Avusturya’dan Mustafa Yıldız ve Dr. Elif Poyrazlı, ABD’den Serdar Gezgin, Kanada’dan Ayhan Nuri Yılmaz İngiltereden Mustafa Akça sizlere en özel yazı ve haberleriyle katkıda bulunmaya devam ediyorlar.

 

***

 

Yayın Danışmanlarımız

 

Bu sitenin banisi ve bu fakirin en sadık dostlarından, üniversitede beraber yazmaya başladığımız şu anda inzivada olan Mesut Doğan ile tam 19 sene evvel ilk yazımı yayınlayan ve o zaman ‘senin elin kalem tuttu, bir daha iflah olmazsın’ diyerek, ilanihaye bendenizi yazı yazmaya teşvik eden ve bir gün ırmaklar nehirlerde buluşacak diyerek sanki bugünleri işaret eden Recep Koçak’a müsadenizle ayrı bir sayfa açmak istiyor ve katkılarının daim olmasını bekliyoruz.

 

***

 

Arzumuz

 

Kıymetli okuyucularımız,

 

Sizlerden tek ricamız, bizi takip ediniz, sitemize üye olun ve üye bulun, hatalarımızı anında belirtiniz, eşinize dostlarınıza habernameyi tanıtınız, habernamenin daha başarılı olması için görüş, tavsiye ve önerilerinizi esirgemeyiniz...

 

Bir yıl boyunca başta editörlerimiz (Selim, Zeynep, Sibel, Ahmet, Mehmet Ali, Fatih) olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve hep beraber daha nice yıllara diyoruz.....

 

NOT 99,999. üyemize çok özel süpriz bir hediyemiz var.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum