İŞTE MÜSLÜMAN TÜRKİYE İŞTE DİĞERLERİ

        Millet olarak diğer milletlere  oranla  daha güzel, daha sevaplı, daha hayırlı, işler yaptık. Rabbimizde bu erdemlerimize karşı bizlere  başka milletlere nasip olmayan bir anlayış genişliği verdi. Dünyada milli gelirine göre dünyadaki mazlumlara en çok yardımı yapan bizim halkımız biizm devletimiz. Yine en çok mülteci barındıran ülkeyiz. baksanıza koskoca ABD 5-6 bin kişilk  göçmen akınına 20 bin askerle koruma kalkanı oluşturdu. Tüm dünyanın en çağdaş en modern en ileri sandığı İngilteredeki vahşet görüntüleri herkesi şoke etti. Bizim ülkemiz Iraktan, Afganistandan, Suriyeden milyonlarca insana kucak açtı. 

       Bu fedakarlığımıza, özverimize, mümince davranışımza karşı Allahımızda bizlere başka milletlerin şu anda mahrum olduğu büyük bir hikmeti bahşetti. O hikmetin adı: GAVURLARIN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRME dir. Bizden başka tüm milletler hala ABD başta olmak üzere tüm Batıyı, Rusyayı, Çini, japonyayı, ileri, çağdaş, insancıl ,laik, modern ...Sanıyor. Bu durum hiç bir zaman olmadı  dünyada. Bu günde böyle bir şey yok, yarında böyle bir şey olmayacak. Lakin bu gerçeği bizden başka görende pek yok. Çünkü günahları  ve zulümleri bu gerçeği görmeye engel. O gerçeğin en son, en açık, en belirgin belgesi de KAŞIKCI CİNAYETİ dir. 

                         "CİNAYET ÇOK KÖTÜ LAKİN PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN "
         Asırlardır başta İslam Dünyası olmak üzere tüm dünya, Batılı ve Asyalı emperyalistler tarafından propaganda ile biteviye kandırılıyor(du). Asyalı (Çin, Rusya) ve Batılı(ABD, AB) Emperyalistlerin gerçek yüzü hiç bu kadar görünür hale gelmemişti.   Rabbe şükür ki insanlık,  lafa geldi mi “ adalet, eşitlik, insanlık, uygarlık, barış, aydınlanma, ilericilik, demokratlık, insan hakları, sosyalizm, sanat…” gibi yaldızlı lafları ağzından eksik etmeyen devletlerin/ medeniyetlerin aslında ne kadar kanlı, özünde ne kadar acımasız, uygulamada ne kadar katliamcı olduklarını; anladı(mı?).  Adaletten merhametten, medeniyetten, uygarlıktan fersah fersah  Uzak olduklarını  gördü(mü?). (daha doğrusu Rabbim gösterdi. İnş Görürler.) ) Yine aynı şekilde bayraklarına kelime tevhidi yazan, kendilerinden başka tüm müslümanlara MÜŞRİK diyen ve Filistine karşı İsraili, Türkiyeye karşı PKK yı ABD yi destekleyen Vehhabiler; kendileri dışındaki  tüm müslümanlara YEZİD gözü ile bakan Şiiler de bu mevzuda yaya kaldılar. sadece bizim ükemiz, bizim milletimiz, bizim devletimiz hakka hak, doğruya doğru dedi.  
         Suud’un işlediği katliamı (kaşıkçı Cinayeti) tüm çıplaklığı ile görüp kabul eden ABD ne diyor: “Evet doğru. Bu bir katliamdır, bu bir insanlık suçudur... lakiiin Para”.

Suud’un işlediği katliamı  tüm çıplaklığı ile görüp kabul eden Avrupa ülkeleri ne diyor: “  “Evet doğru. Bu bir katliamdır, bu bir insanlık suçudur...lakiiin Para”.

 Suud’un işlediği katliamı tüm çıplaklığı ile görüp kabul eden Çin, Rusya, Japonya, İslam Ülkeleri  ne diyor: ““Evet doğru. Bu bir katliamdır, bu bir insanlık suçudur...lakiiin Para”.

Sadece Türkiye, sadece Osmanlının,  Selçuklunun, Fatihin, Yavuzun, Kanuninin, Yunusun, Ahmet Yesevi’nin, Mevlana’nın, Hacı Bektaş-ı Veli’nin, Nasrettin Hocanın ahfadı, Türk-  İslam Medeniyetinin temsilcileri, T.C Devletinin vatandaşları ve yöneticileri “Ama” Lakin” “fakat”  demiyor; hak diyor, adalet diyor, insanlık diyor. Ve böyle yaparak tüm insanlığın onur ve şerefini kurtarıyor.
                                                BU ONUR HEPİMİZİN
           Ey bu gün Türkiye’de ve Türkiye dışında yaşayan 90 milyona yakın Türkiye vatandaşları VE Türkiye’nin bu tarihi duruşunu benimseyip alkışlayan herkes!  Müjdeler olsun size. Tarih sizi şöyle yazacak:  Herkesin, “Kahretsin yine para kazandı” dediği bir günde sizler insanlık onur ve şerefini kurtardınız

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.