Son Kurban Kürtler mi?

        "Tarih, bilgilerini çok pahalıya  öğreten bir muallimdir" Bu nedenle akıllı insanlar ve milletler "yaşanmış tecrübelerin heybesi" olan tarihten sıkça  faydalanırlar. Tarihi bilenler için zaten mesele yok. Tarih bilmeyen bizler ise gerçekleri bizzat yaşayarak öğreniyoruz. Tabi bu öğreti bizlere çok pahalıya mal oluyor.

         İslama göre : İnsanlar, Mü'min, Münafık ve Kafir olarak üçe ayrılır. Bunların en tehlikelisi münafıklardır. Yalnız Kafirler de hiç bir zaman Müslümanlara dost olmazlar ve onlar için hiç bir zaman iyi şeyler düşünmezler. Bu hakikat ilk insandan beri böyledir. İslamın baş uygulayıcısı olan Peygamberimiz de ömrü boyunca kafirlere karşı önce tebliğ, sonra cihad yapmıştır. Bu kafirler arasında bu gün Ehli Kitap dediğimiz Bizans, hayber Yahudileride  vardı. Tarih, Müslümanların kafirlerle yaptığı savaşlarla dolu. 4 Halife, Emevi ,Abbasi, Selçuklu, Osmanlı... Bu dönemler küffarla yapılan savaşlarla doludur.    
        Son yüzyıldır tüm dünya ile birlikte İslam dünyası başta ABD olmak üzere Batının zulmü altında inlemekte.Tarih bize göstermiştir ki kafirden adalet beklemek beyhudedir. Dünyada  güç ve kuvvet ne zaman küffara geçmiş,  savaşlar, zulümler, katliamlar ve sömürü artmıştır.( bu tecrübeye en büüyük örnek Kudüstür.  Kudüs Hristiyanlara ve Yahudilere geçtiğinde barış yüzü görmemiş. Ancak Müslümanların hakimiyetinde iken   barışı yaşayabilmiştir. (Yavuz Orayı aldığı zaman kapısına LAİLAHE İLLALLAH İBRAHİM HALİLULLAH yazdırmıştır.) Günümüzde de bu gerçek, iletişimin artması ile daha da belirgin hale gelmiştir. 
        Sovyetlerin baskısından kurtulmak için üye olduğumuz Nato (yani ABD) bir kaç iyi hareket dışında İslam dünyasına hiç bir hayır getirmemiştir. Adeta İsrail'in kölesi olan ABD, kendi çıkarı söz konusu oldu mu iş tuttuğu ortağını (partnerini) anında satmakta bir beis görmemiştir. (ABD, AB, ÇİN, RUSYA ,ALMANYA, İNG, İSRAİL ...Hepsi aynı. Çünkü hepsi küfri kan taşır) Natoya girerek kendisinden medet umduğumuz ABD, bizi bir çok kez yüz üstü bırakmıştır. Kıbrıs savaşından sonra Türkiye'ye yıllarca ambargo uygulamış,. Irak'a girmeyi reddettiğimiz  için bize hep düşmanlık yapmış, pkk yı çoğu zaman desteklemiştir. Şah, iktidarının ilk yıllarında  ABD ye çok güvenmiş, Orta doğunun baş keseni olmuştu. Humeyni hareketinden sonra Şahı ilk terk edenlerden biri ABD olmuştur. Zavallı Saddam, ABD ye güvenerek, onun kışkırtması ile Humeyni İranına savaş açmış, milyonlarca Müslümanın kanına girmiştir. Sonra  ABD nin tuzağına düşerek, hem ülkesini hem kellesini kaybetmiştir. Körfez ülkeleri zaten ABD nin birer eyaleti, şeyhleri de ABD' nin  birer valisidir. Devletler böyle de örgütler farklı mı? Hayır. Örgütler de devletler gibi bu aşüftenin bakışları ile kendisinden geçen sersem aşıklar gibi. 
        Ümmetin birer parçası olan Araplardan, Türklerden sonra bu günlerde bu zalim katilin öldürücü tuzağına düşen iki yeni grup var: İran ve Kürt Kardeşler. Bir Ümmetçi aynı zamanda anti emperyalst düşüncede olan biriyim. Kendi içimde bir kaç kez ABD hakkında " acaba " mı diye fikir değişimi yaşamış biri olarak ( Bosna olayında, Afganistan mevzuunda) diyorum ki; Ey ümmetin birer parçası olan Acem ve Kürt kardeşler! Bu celladın sözüne güvenerek iş yapmayın, onunla yola çıkmayın. Bu zalimin, bu kan emicinin tatlı sözleri, işveli vaadleri sizi aldatmasın! O istese de iyi olamaz. Çünkü onun damarlarında "küffar kanı" dolaşır.Onun elleri milyonlarca Aztekin,İnkanın,  Mayanın, kızılderilinin kanları ile kirlenmiştir.  Arap ve Türk kardeşlerinizin halüpürmelali size misal olsun. Güya Araplar Osmanlı baskısından kurtulup hür olacaklardı. Öyle hür oldularki! 30 parçaya bölünüp ABD nin birer ilçesi konumuna geldiler. . Biz Türklerin ise hali ortada. Ne zaman sıkışsak (Kıbrıs meselesinde pkk mevzuunda) ABD bizi hep aldattı. En son ihanetini Kobani de PYD ye karşı yaptı. Sizler de Arapların, Türklerin bu aldanmışlığından ibret alarak bu tuzaktan, bu kan emiciden uzak durun. Çünkü bu aldanmışlığın sonunda sadece siz değil tüm ümmet ve tüm bölge kaybedecek.Kobani ye yardım etmesi PYD hakkında iyi şeyler söylemesinin altında IŞİD'in petrol bölgelerini alması gerçeğini yattığını herkes biliyor. "Karadul örümceği ABD" nin ağında son günlerde yeni yemler görünüyor.Mazallah. 

         Rabbım ÜMMETİ MUHAMMEDE (sav)ümmet şuuru, Müslüman feraseti nasip etsin. (amin)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum