Necati Durak ÜNLÜ

Necati Durak ÜNLÜ

AKLIM, FİKRİM, İMANIM VE İNSAFIM ERDOĞAN DİYOR!

Nefsime sorsam, hırsıma sorsam, öfkeme sorsam ne Ak Parti ne Erdoğan!

Aklıma sorsam, fikrime sorsam, iman ve insafıma sorsam hem Erdoğan, hem Ak Parti ve hem de Devlet Bahçeli...

Nefsime soruyorum! Neden Erdoğan’ı ya da Ak Partiyi desteklemeliyim diye.

Ve nefsim bana seslenirken aklımda onu destekleyerek şöyle diyor; Erdoğan’ın mevcut danışmanları arasında bana göre kapasiteli, faydalı, akıllı adam sayısı iki elin parmaklarını geçmez! Bakanlar arasındaki sayı! Eh hakeza o’da aynı! Mevcut M. Vekilleri arasındaki sayı! M. Vekili adayları arasındaki sayı! Belediyeleri, teşkilatları, bilmem neleri hülasa gerisini varın siz düşünün!

Öfkeme soruyorum! Neden Erdoğan ya da Ak Partiyi destekleyeyim diye.

Öfkem yukarıda yazdıklarımdan ve hakeza yazamadıklarımdan dolayıdır! Öfkem bu yukarıda zikretmiş olduğum bazı adamlar içerisindeki çapsız, liyakat sahibi olmayan, sevimsiz, sadece fetö kriptosu değil aynı zamanda kripto hainler, hem aleni ve hemde kripto yalakalar, riyakarlar, yancılar, cepçiler, iş bitiriciler, derebeyler, kazıklı voyvodalar, ukalalar, ego ve kibir sahipleri, tasavvuf düşmanları ve sair kişilik bozukluğu olan “bazı” zevata’dır.

Neden mi öfkeliyim?

Çok öteye gitmeye gerek yok yakın zamana damgasını vuran Mevlana Halid-i Bağdadi (R.Aleyh), Ahmed Ziyauddin Gümüşhanevi (R.Aleyh), Mehmed Zahid KOTKU (R.Aleyh), Mahmud Es'ad COŞAN (R.Aleyh) ve Muharrem Nureddin COŞAN beyefendi gibi önemli şahsiyetlerin önderliğinde büyük işlere, büyük hizmetlere ve bulundukları zamana ve asra mühür vurmuş olan Allah dostları rehberliğinde derdi, maksadı, gayesi Türkiye'de ve dünyada tasavvufla madde ve mana ilmini bir arada harç edip, müridanına ahlaklı, ilimli, dirayetli, analitik düşünceye sahip, ülkesini, milletini seven  mü'minler olarak yetiştirme gayreti içinde olan ilim ve irfan yuvası İskenderpaşa camiasının hali hazırda yapmakta olduğu "Anıtlar kurulundan onaylı ve yapı ruhsatına göre devam eden" okul inşaatının 20 Eylül 2017 tarihinden itibaren durdurulmuş olması ve eğitim çalışmalarına engel olunmasınadır öfkem!

Tüm bu yaşananların baş müsebbibi olan ve yeni dönemde de İstanbul 2. Bölge 10. sıradan aday gösterilen Ahmet Hamdi ( Çapsız ) ÇAMLI'nın sözlerine itibar edilmesi ve işin bu noktaya getirilmesine sebep olan adamın tutup tekrar aday gösterilmesinedir öfkem?

                                     ***

Peki kimdir bu adam? 

"28 Mayıs 2018 tarihli haberinde “İrfanhaber.com”  adlı haber sitesinin iddialarını ve bu konu ile ilgili haberini kısaca paylaşmak istiyorum sizlerle;

Ahmet Hamdi ÇAMLI Kimdir? Fetö İle bağlantısı oldu mu?  

"Yeni dönemde de İstanbul 2. Bölge 10. sıradan aday gösterilen Ahmet Hamdi ÇAMLI'nın Fettulah Gülen'i savunan 2013 yılındaki paylaşımları akıllarda kalmaya devam ediyor

Ak Parti İstanbul Miletvekili Ahmet Hamdi ÇAMLI yeni dönemde yine milletvekili aday listesinde aday olarak gösterildi. Geçmişte Fetö elebaşı Fettullah Gülen'i koruyucu açıklamaları bulunan Ahmet Hamdi Çamlı Kimdir?

Recep Tayyip Erdoğan il başkanı iken, Ahmet hamdi Çamlı Recep Tayyip Erdoğan'nın şoförüydü. Sadece erdoğan'nın değil, Necmettin Erbakan'nın da şöförlüğünü yaptı.

Haber sitemizde yayınlanan haberden sonra silinme ihtimalini göz önünde bulundurarark ekran görüntüsünü de yayınlıyoruz.

Geçmişte  Fettullah Gülen ile alakalı sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımlar akıllara Erdoğan'ın yanına FETÖ tarafından yerleştirilen gizli örgüt üyesi mi sorusunu getiriyor.

Hala Twitter hesabından bile silmediği şu paylaşımı Fettullah Gülen'e bağlılığının devam ettiği şüphelerini devam ettiriyor."

Şeklinde devam eden bilgileri aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

https://www.irfanhaber.com/ahmet-hamdi-camli-kimdir-feto-ile-baglantisi-oldu-mu/3153/

                                   ***

Peki şimdi soruyorum “biz!” bu çapta ve bu evsaftaki  bir adama/adamlara nasıl oy vereceğiz?

                                   ***
       
Hırsıma soruyorum neden?

Hırsım tüm bu sebeplerle beraber sayın Cumhurbaşkanı’nın etrafını sarmış olan  bazı insan artıklarının  söz sahibi oluyor olmaları ve itibar görmeleri hasebiyle git ve gir şu siyasetin içine, çık böyle artıkların karşısına dimdik dur ve  yıkıp geç diyor! 

                                   ***
                                   ***

Ve herşeye rağmen iman ve izan sahibi bir mü'min olduğum (zannı ile) düşüncesiyle adilane bir şekilde ve de vicdanen aklıma soruyorum! Neden Erdoğan?

Yukarıda yazdıklarımın hepsinin arkasındayım, görüyorum, biliyorum ve anlıyorum ama…

Tüm bu hata, kusur ve de yanlışlara rağmen…

Ne muhalefet içerisinde, ne Ak Parti içerisinde ve ne de dünya devletleri arasındaki “siyasi” liderler arasında Erdoğan’ın yerini doldurabilecek bir seviyede ve onun ayarında, çapında, iman-ihlas-insaf-vicdan-samimiyet-liyakat ve cesaretinde… Ne bir aday ve ne de bir adam var! Hem de bu konuda açık ara alternatifsiz bir lider!

Fikrime soruyorum! Neden?

Ülkemde ve dünyada tek tek yaptıkları icraatları anlatmama gerek yok gören göz görüyor! Görmeyene de ne anlatsan, ne söylesen boş! Bunun için ne çenemi yorarım ne de kalemimi ki buna tenezzül dahi etmem!

İnsafıma soruyorum! Neden?

Tüm bu hata ve kusurlara rağmen…
İkiyüz yıldır yapılamayanları yapan bir Erdoğan var ve asıl yapacakları bundan sonra…!

İmanıma soruyorum neden?

Dünya görüşü benimle aynı olan… İslami noktada büyük oranda aynı düşüncede olduğum tek lider Erdoğan!

“Tek endişem ve duam bu yazdıklarımı en kısa zamanda telafi edilebilmesidir! Zira bunları büyük oranda düzeltebildiği taktirde 15 yılda yaptıklarını aslında çok daha kısa bir sürede yapabileceğini görebilecek ve de öyle bir kadroya sahip olacak olan Erdoğan ile hedefe çok daha hızlı, etkili ve kaliteli bir şekilde ulaşmak çok daha kolay olacaktır vesselam…”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.