Ekonomik sistem çöktü Alternatifi biliyorsunuz!

Dünyada var olan 'vahşi/vampir kapitalist faizli ekonomik sistem' çöküyor; 'karşılıksız faizli kâğıt paraya dayalı sistem' çöküyor; sözde 'devlet bankası' ve ülkelerin Merkez Bankalarına bağlı/bağımlı gibi görünen ama aslında 'ÖZEL Yahudi bankası gibi çalışan' ABD'deki FED'e (ABD Merkez Bankası) bağlı ve de bağımlı olarak çalışan 'ABD DOLARI' merkezli 'sömürüye dayalı ekonomik sistem' çöküyor...

Ya da çöktü de bizim yani dünyanın, insanlığın, ülkelerin haberi mi yok!

Şöyle de diyebiliriz: Tamam, dünyanın ekonomik sistemi çöktü; peki, yerine ne koyacağız, alternatifini biliyor muyuz; biliyorsak uygulanacak hâle getirdik mi?

 

Bu ekonomik sistem, bu zalim dünya düzeni II. Dünya Savaşı'ndan sonra kuruldu...

ABD dolarının karşılıksız basıldığını dünyaya ilk defa Fransa Devlet Başkanı Charles de Gaulle resmen ilan etti ama aradan nice on yıllar geçmesine rağmen, insanlık tarafından yerine bir alternatif üretilemediğinden, FED (ABD Merkez Bankası) tarafından değil 'özel bir Yahudi bankası tarafından basılan karşılıksız dolar sömürüsü' maalesef devam ediyor!..

Ne zamana kadar?

Dünya ve insanlık 'alternatif çözüm' üretinceye kadar.

 

Bu 'zalim ekonomik sistem/düzen' ile dünya kör-topal ayakta durmaya çabalıyor ama nafile! Krizler, hep krizler, sürekli krizler, bitmeyen krizler, küresel krizler, global krizler ile yaşayıp duruyoruz?

Neden?

Nedeni gayet basit. Var olan bütün ekonomik modeller çöktü, zorla ve halka karşı uyguladıkları vahşi/vampir sömürülerle ayakta kalabiliyorlar. Ama halkın sabrının da bir sonu var. O sabır bittiğinde ve gereği yapıldığında 'küresel kapitalist vahşi/vampir sömürü sermayesi' (yoksa 'Siyonist sermaye' mi demeliydim) için her şey bitecek!

 

'Gereği yapıldığında' dedim de hatırıma geldi. Millî Gazete'nin ve bu köşenin okuyucusu olan sizler şanslı hem de çok şanlısınız, gereğini biliyorsunuz; daha doğrusu Erbakan Hoca sayesinde bütün dünya gibi alternatifi siz de biliyorsunuz.

"MİLLÎ GÖRÜŞ HAREKETİ"nin en önemli eseri ve projesi olan "ADİL DÜZEN"i -yani bu köşenin konsepti açısından bakıldığında "ADİL EKONOMİK DÜZEN"i- biliyorsunuz. Şanslı olmanın ve bilmenin de elbette bir bedeli var; onu yani "ADİL DÜZEN"i öğrenmek, anlamak, anlatmak ve uygulamak!..

Haydi; öyleyse bu alternatifi öğrenip uygulamak için daha ne bekliyorsunuz?!.

Önceki ve Sonraki Yazılar