Millî Görüş 6 Şuurlandık, çelikleştik, geliyoruz...

Erbakan sadece "önder"imiz değil, sadece "lider"imiz değil, sadece "başkan"ımız değildir; ERBAKAN aynı zamanda "Millî Görüş Hareketi"nin başından beri bizim "HOCA"mızdır. Nitekim yaşamakta olduğumuz bu süreçte de hocalığını yapmaktadır.

Geriye dönüp baktığımda; 12 Eylül 1980 darbesi sonunda yurt dışına çıkmak zorunda kaldığımda, henüz seksenli yılların başında Hocamızın bu özelliğinin aynı zamanda uluslararası seviyede olduğunu bizzat yaşayarak öğrendim. S. Arabistan'da yaşadığım yedi yıl boyunca, dünyanın her tarafından gelen Müslümanların "Necmüddîn Erbakan"ı nasıl "önder, lider, başkan ve hoca" olarak benimsediklerini bizzat yaşayarak gördüm.

Sırası ve yeri değil, yoksa bu konuda yazacak ve söyleyecek pek çok sözüm ve hatıralarım var. Sırası geldiğinde onlar da yazılır ve anlatılır inşaallah. Ancak, bu vesileyle -bütün aklımla ve imanımla;- bilen bilmeyen, anlayan anlamayan, inanan inanmayan herkese söylemeden ve yazmadan geçemeyeceğim bir gerçek var:

Erbakan Hocamızın önderliğinde ve liderliğinde başlayan ve hâlen devam etmekte olan "Millî Görüş Hareketi", daha sonra tarihteki yerini alacak ve yüzlerce, binlerce yıl sonra bile insanlık âlemi tarafından anılacaktır.

***

Bir önceki yazımda da vurgulayarak hatırlattığım üzere, Erbakan Hocamız ve Liderimiz ne diyor? "Ne Komünizm, Ne Kapitalizm; ADİL DÜZEN".

- Dünyada ve Türkiye'de bunu söyleyen ikinci bir "LİDER" var mı?

"ADİL DÜZEN" sadece iki kelimelik basit bir söz değil, -her vesileyle hep hatırlattığım üzere- var olan "SOSYAL TUFAN"a karşı Türkiye'yi, dünyayı ve bütün insanlığı kurtaracak olan "III. BİN YIL MEDENİYETİ PROJESİ"dir.

Ey Millî Görüşçüler! Ve de Ey Millî Görüşe karşı olanlar!

Erbakan Hocamız "ADİL DÜZEN" derken, bizlere işte bunları anlatıp öğretiyor... Sadece anlatıp öğretmekle kalmıyor; 84 yaşında önümüze düşüp "önderlik, liderlik, başkanlık" yapıyor, "HOCALIK" yapıyor!.. Bütün anlayanlara ve anlamayanlara soruyorum: "GENÇ" olduğu iddia edilenlerden hangisi ERBAKAN'ın bu söylediklerini söyleyebiliyor veya yapabildiklerini yapabiliyor; hangisi, HANGİSİ?!.

***

Her neyse; onlar ne derlerse desinler, onlar "bilerek" veya "bilmeyerek" ne kadar karşı çıkarlarsa çıksınlar; biz Millî Görüşçüler işimize bakalım... Doğru bildiğimiz yolda yol almaya bakalım... Ve bu doğru yolda sağa-sola sapmadan yürürken; Hocamızın son olarak ne dediğine, bu sefer bizlere neler öğrettiğine bakalım: "Bu hizmetleri yapmak için daha fazla 'şuurlanmamız, çelikleşmemiz ve şahlanmamız' gerekiyor. İşte son olaylarla Allah'ın lutfu ile bu hamleler gerçekleşmiştir. ŞUURLANDIK, ÇELİKLEŞTİK, GELİYORUZ...

17 Ekim 2010 Olağanüstü Büyük Kongremizin arkasından şuurlu, çelik gibi kadromuzla çok daha güçlenmiş olarak üretim, Milko hamlelerini ve şahlanışımızı gerçekleştireceğiz inşaallah... Böylece Türkiye'miz ve bütün insanlığın kurtulması için beklenen muhteşem hizmetleri Allah'ın lutfuyla ifa edeceğiz...

Değişmeyen gerçekler şunlardır: 1- Saadete ancak Millî Görüşle erişilebilir. 2- Millî Görüş'ün bir tek partisi vardır, o da Saadet Partisi'dir. 3- Millî Görüş'ün temel esaslarını ve uygulama temel esaslarını muhafaza ana vazifemizdir. Çünkü saadete ancak bunlarla erişilebilir. 4- Yolumuz hakkı üstün tutan yoldur ve saadetin tek çaresidir. 5- Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.

Onların dağları yerinden oynatacak kadar kuvvetli organizasyonları olsa dahi, biliniz ki Allah'ın dediği olur. Siz Allah'ın yoluna ihlâsla hizmet ederseniz, Allah size yardım eder. Ancak siz galip gelirsiniz, başka kimse galip gelemez.

El âkibetu li'l-müttekîn..." Bi'l-vesile SELÂM, HAMD, ŞÜKÜR ve duâ, duâ, DUÂ...

Önceki ve Sonraki Yazılar