Hayırlı Olsun Mu?

Belki kimse farkında değil ancak Türkiye dün çok önemli bir meselesini halletti. Ne Ak Parti"nin kapatma davası, ne Ergenekon Çete mensuplarının!! tutuklanması, ne borsanın düşmesi ve ne de yükselen kene vakaları. Memleketin en önemli meselesi Almanya maçı sonrası soyunma odasında BIRAKIYORUM mesajı veren Fatih Terim"in gerçekten milli takımı bırakıp bırakmaycağı idi.

 

Dün öğrendikki Fatih Terim gerçekten bu memleket için cok ama çok önemli bir şahsiyyet. Zira aldığı maaşı eleştiren milletvekilleri için “mecliste 550 milletvekili var ama bir tane Fatih Terim var” demiyor muydu? Yeni sözleşmesi gereği (2012 yılına kadar)aldığı maaş bırakın dudak uçuklatmayı vücut uçuklatıyor. Evet sevgili okuyucu yegane Fatih Terim"imizin yeni maaşı rakkamla 286 bin YTL. Ne dersiniz hayırlı olsun diyelim mi?

 

Bu arada Turnuva sonrası başta İtalya olmak üzere bir çok ülkeden teklif alan Terim acaba eğer gerçekten bu tekifleri aldı mı? Aldıysa niçin bu teklifleri değerlendirmedi? Yoksa milli duyguları mı ağır bastı sinyor Terim"in?

 

Türkiye"nin yeryüzünün en enteresan ülkesi olduğundan artık şüphem yok. Bir tarafta hızla artan gelir dengesi ve çoğalan yoksulluk, beri tarafta vücut uçuklatan maaş alan bir kamu görevlisi. Ne diyelim. Söyelenecek söz kalmıyor gerçekten.

 

Ben şimdiden sinyor Terim"e eğer alacağı bu korkunç paranın kendisine helal olmasını istiyorsa; milli takımımızı 2010 Dünya kupası finallerine bırakın taşımayı, şampiyon yapması gerektiğini söylüyorum. Hakan Şükür de o tarihte nasıl olsa (belli de olmaz) futbolu bırakacağından kadroya alıp almama spekülasyonu da olmayacak. Kamyoncuların tek rakibim THY dedikleri gibi Terim için geriye bir tek Hıncal, Çakar, Kanat gibi ezeli düşmanları kalıyor. Ben inaniyorumki sinyor Terim bu maaşla onlara pabuç bırakmayacaktır.

 

Dört gözle milli takımımızın yakında başlayacak dünya kupası serüvenini bekliyorum. Bakalım sayın Terim artık herkesin hemfikir olduğu takıntılarından vazgeçip iyice olgunlaştığını gösterip başta Fatih Tekke, Yıldıray, Mehmet Yıldız, Gökhan Ünal ve Ümit Karan olmak üzere formda olan furbolcuları alacak mı? yoksa eyyamcılığa ve ben ders almam veririm demeye devam edecek mi?

 

Milli takımımıza 2010 serüveninde şimdiden başarılar diliyor, Terim"i de alacağı bu maaşla başbaşa bırakıyorum.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum