Halkıma özellikle de seçmenlerime açık teşekkkür..

Halkıma özellikle de seçmenlerine açık teşekkkür...

Belediye başkan adaylığım sebebiyle desteğini açıklayan saygıdeğer halkıma ve seçmenlerime muhabbetlerimle,

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli seçimlerde mutena ilçemiz Kağıttepe’den belediye başkan adaylığımı duyan duymayan tüm seçmen dost ve ahbablarıma ilgi ve alakaları için hassaten teşekkür ederim.

Öncelikle ve özellikle komşu ilçe seçmeni olmalarına rağmen, sırf bana oy verebilmek için seçmen kaydını Kağıttepe’ye taşıyacağını açıklayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Süreç içerisinde yani adaylığımı duyurduğum tarihten bu vakte değin, gerek yurt içinden gerekse yurt dışından seçim büromuzu destek ve iyiniyetlerini iletmek için şahsen ve bizzat gelen, telefon, telgraf ve teleks gönderen, çiçek yollayan, (çiçek bedellerini kamu yararına çalışan dernek ve vakıflara bağışta bulunan), whatsap, kısa mesaj, instegram ve sair sosyal medya kanallarından yanımda olduklarını bildirip her türlü vazifeye hazır olduğunu beyan eden hemşehrilerime alenen teşekkür ederim. Bu kişilerin isim ve ünvanlarını özel ajandama yazıyor ve seçim sonrasına uygun görevler ve ihaleler için dikkate alacağımı açıkça ifade ediyorum.

Hak ettiğimizin çok üzerinde gerçekleşen desteğinizden aldığımız güçle ülkemizin en yeni ilçesi olan Kağıttepe’yi bulunduğu kıtada parmakla gösterilecek hizmetlerle donatmayı şimdiden taahhüt ediyorum.

Öte yandan adaylığım sebebiyle ülke genelinde yerel seçimlere katılan ya da katılmayan, iktidar yahut muhalefete mensup (ittifaklara dahil ve hariç) tüm siyasi partilerin bir incelik göstererek ilçemizde karşıma aday çıkarmama nezaketleri sebebiyle hepsine ayrı ve bir bütün olarak teşekkürü bir borç biliyorum.

Sevgili hemşehrilerim, desteğinizin seçime kadar ve seçim sonrasında da eksilmeden devam edeceğine inancım tam olmakla birlikte, her kimin ne gibi bir müşkili var ise onların ifası için çalışacağımı (neticesi siyasi kariyerimin bitmesine sebep olsa bile) taahhüt ediyorum.

Adaylığımın duyulmasından itibaren başka ilçelerden belediye başkan aday adayı olduğu halde, beni ısrarla bulundukları ilçelerinden adaylık başvurmam halinde kendilerinin lehime çekileceklerine dair beyanları ayrıca duygulandırmıştır. Hiçbir arkadaşımın lehime bile olsa adaylıktan çekilmesine gönlüm razı olmaz.

Kimi ilçe belediye başkan adaylarının da şahsıma telefon yahut başka iletişim kanallarıyla ulaşarak kendi adaylıkları hususundaki destek talepleri için elimden geleni yapıyorum. Her bir aday için kendi partilerinde bulunan dostlarımdan yardımcı olmalarını istediğimi, eğer adaylıkları açıklanırsa şahsi desteğimle(!), aksi halde ise kendi eksiklikleri(!) sebebiyle olduğunu bilmeleri gerektiğini hatırlatırım.

Seçim sonrasında farklı bir belediye başkanlığı sergileyeceğimin bilinmesini isterim. Bu meyanda şimdiden açıklayayım ki belediyeciliğe de bir katkımız olsun. Hangi partiden olursa olsun gerek şu anda belediye başkanıyken yeniden aday gösterilmeyen, gerekse aday olmasına rağmen seçilemeyen yahut aday adayı iken aday gösterilmeyen meslektaşlarıma, seçimler sonunda yazılı olarak talepte bulunmaları halinde, her birisine bir gün süreyle (sürenin artırılması hususunda ısrar edilmemesi temenni olunur) Kağıttepe belediye başkanlığı (tabii ki II. Başkan olarak) yaptırmayı taahhüt ediyorum.

Bu arada kimi takipçilerime de küçük bir sitemde bulunacağım. Adaylığımı duyurduğum yazının ilk cümlesini okur okumaz telefonla arayıp, ulaşamadıklarında sosyal medya aracılığıyla bir taraftan tebriklerini ifade ederken diğer taraftan da Kağıttepe(!) isminin önündeki ünlemi anlamadıklarını söylemiş olmalarına kırıldım doğrusu. Bir daha bu kabil sorularla muhatap olmak istemediğim bilinsin isterim.

Bir sitemim de ülkemizin mutena müteahhit firmalarından birinin sahibi olan ahbabımadır. Telefonla arayıp destek izhar ettikten sonra kendisiyle yüzyüze görüşmemizde kendilerinin muhtemel dikey mimari planlarına karşı çıkacağımı, asla ve kat’a Kağıttepe’de bu kabil yapılanmaya pirim vermeyeceğimi zaten yatay mimari tercih ettiğimi öğrenmesi üzerine, başkanlık işinde geç başladığımı söyleyemesinin asıl gerekçesini anlamadığımı zannetmesin!

Seçimden sonra görüşmek dileğiyle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.