8 Haziran 2015 Sabahı: Ve CHP İktidarda!

 

Fi tarihinde* rahmetli Turgut Özal, Başbakanlığı döneminde, Deniz Baykal’ın ve sol’un siyasi acziyetini ve durmadan köpüren siyasal ikbal iştihasını ti’ye alıp onu en sarih bir şekilde resmetmek için TBMM’de “Başbakanlığa hevesleniyor ve maşallah yeni gerdeğe girecek güvey gibi hazırlanıyor.” sözü bugün ayniyle Kılıçdaroğlu adlı ‘kaset mamülü’ içinde geçerlidir.

7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimleri kazanıp 8 Haziranda iktidar olacaklarmış! Buna inanan bir kişi varsa bu memlekette; hatta boşverin memleketi, CHP içerisinde varsa bir kişi ayağının altını öpeceğim. Bu martavala inanan tek bir Türk vatandaşı bulamazsınız. CHP’de de bulamazsınız. Kendi partisinde desteği % 20’nin altına inmiş bir varlık Kılıçdaroğlu..! Varlık ama yokluğun varlığı!

Şunun haline bakar mısınız?

“Tüm Türkiye'ye söylüyorum. Bana sadece 4 yıl, sadece 4 yıl yetki verin. 4 yılda yeni bir Türkiye çıkacak ortaya. 4 yılda  bütün komşu ülkeleriyle barışan bir Türkiye çıkacak ortaya. 4 yılda hiçbir üniversite öğrencisi yurdum yoktur diyemeyecek. 4 yılda işsiz kimse bırakmayacağım. 4 yılda yoksulluğu tarihe gömeceğim. 4 yılda bütün Türkiye'yi uçuracağım. Söz veriyorum size.”

Be hey adam! Türkiye uçurtma mı ki uçuruyorsun. Bu millet sizin neyi nasıl uçurduğunuzu çok iyi biliyor. Sen ve o köhne zihniyetin bu milleti uçursa uçursa uçurumdan uçurur!

Bu sözlerin neresini düzelteceksiniz? Ama sıkı durun daha bitmedi. Bundan daha beteri de var. CHP Genelbaşkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 8 Haziran sabahı seçimi kazandıktan sonra ilk icraatlarının ne olacağını ifşa etmiş!

8-9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır. Sadece el mi koyacağım, buna bulaşmış bütün iş adamlarından hesabını soracağız.

Hey gidi CHP hey! Fuat Avni ile yatan Kenan Evren’le kalkar!

Şu çapsızlığa bakar mısınız? Hem ağzını yaya yaya milletten emanet oy iste, hem her gittiğin yerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dikdatörlükle suçla, hemde dikdatörden(!) iktidarı devraldığında ülkeye getireceğin demokrasiyi ifşa et!

Amerikan Başkanı Corc Dabılyu Gücçük Buş’un dediği gibi Görebildiğinizi düşündüğünüz şeylerin görünmeyen yanlarını göremezsiniz!” Siz bu milleti kör görebilirsiniz, ki öylesiniz ama göremediğiniz, bu milletin, sizin görünmeyen yüzünüzü çok iyi gördüğüdür!

Eski bir Halk Partili ailenin torunu olarak, değil 4 yıl; 4 ay, 4 hafta, 4 gün, 4 saat, 4 dakika, 4 saniye, 4 salise, eğer size 4 mikrosaniye reyimi emanet edersem kalbim kurusun. Ellerimde beraber...

İstiklal harbi gazisi büyük dedemden, dedemden ve babamdan aldığınız oyla memlekete hangi kazığı çaktığınızı, Milli Şefinizin dedelerimize söylettiği “Yine Havalanacak Türk Hava Kuşu” safsatasının nemenem bir şey olduğunu dedemin ve babamın anlaması için Erbakan ve Özal’ı beklemeleri ve onları görmeleri gerekti. Büyük dedem ise ne gibi bir faciaya omuz verdiğini göremeden bu dünyadan göçtü.

Silvio Berlusconi ne kadar halkçı ise sizde o kadar halkçısınız! Zatı muhterem İtalyan Başbakanı’nın şu sözü ülkemizdeki tüm yönetici sol kesim için söylenmiş gibidir:

Benim başbakanlık yapmam bir fedakarlıktır. İşimi hiç, hem de hiç sevmiyorum. Sorumluluk gereği yapıyorum. Sizlerde işinizi sevmiyorsunuz ama kendinizi “göbeği kaşınan adam” için feda ederek büyük bir özgeci davranış sergiliyorsunuz!

Ha sahi,, özgeci davranış demişken girmemeye karar verdiğim şu Özgecan cinayeti vakasıyla sizi kapaklayarak bu mevzuyu bitirmekte fayda var. Vahşice katledilmiş Özgecan için aklına dans etmekten daha iyi bir fikir gelmeyen CHP zihniyetinin, ülkemizin iktidarına geldiği takdirde vuku bulacak yıkım içinde daha iyi bir fikri olduğunu hiç sanmıyorum.

Varsa söyleyin!

Bu öylesine böyledirki, 15 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına hazırlanan jöleli, metroseksüel erkek Mustafa Sarıgül’de bunu gördük. Sarıgül-dürü(!) Bey, yıllardır başkanlığına hazırlandığı İstanbul’un trafiğini sevgiyle çözeceğini söylemedi mi?

Ey CHP  ve avanesi!

Saydığınız konularda tek bir projeniz yok. Siz daha iktidara gelmeden dikdatörlüğe soyunmuş, fikri olmayan zavallı bir partisiniz.

En iyisi bitirelim...

Vakti zamanında Tansu Çiller’in halktan oy isterken kırdığı potun gerçekleşmiş hali işte sissiniz.

Tansu Çiller halka sesleniyor:
            - Kırat'ın yemini verecek misiniz?

Oy istiyor tabi! Halk:
            - Vereceğiz.

Çiller:
            - Biz de sizin yeminizi vereceğiz.

 

Buda size hediyem olsun...

 

Kara parti, kuru parti, altı kazık altı ok

Mazarratül mazarratül mazarratül mazarrat

Ak Parti, duru parti, hepsi hasan, hansı yok

Faidatun, faidatun, faidatun, faidat...

 

* 4.4.1988

 

E mail:  akpinartahsin@hotmail.com

Twitter: @akpinartahsin

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum