HZ. PEYGAMBERE SÖVÜLÜRKEN BİZ!

GIRGIR HZ MUSA’YA HIRLARKEN

Sözcü denilen paçavranın gırgırı midesindeki bütün pisliği faş ederek azametli peygamber Hz Musa efendimize dil uzatma cüretini gösteriyor.

O Musa Peygamber ki, Hz Muhammed Miraç’tan indikten sonra “Ümmetime karşı en şefkatli peygamber onu gördüm” dediği müşfik nebi-i kebir.

O Musa Peygamber ki, “Namaz senin ümmetine ağır gelir” diyerek Şah-ı Resul Efendimizi tekrar tekrar Cenabı Allah’ın huzuruna göndererek namazı elli vakitten 5 vakte indirilmesini sağladı.

O Musa Peygamber ki, İslam’da ki yeri tartışılmaz ve iman esasına bağlı.

İşte o Musa Peygamberimize % 99’u Müslüman olduğu iddia edilen bu memlekette birilerinin sözcülüğünü yapan grubun gırgırı hırladı da o yüce peygamberin hakkını koruyan tabiri caizse bir Allah kulu çıkmadı.

Kurumlar, kurullar, siyasiler ve tabi sözüm ona İslamcı siyasiler, İslamcı basın, cami cemaati ve tabi kendi nasırına basılınca gürleyen bir sürü kurumsal cemaat ve tabi tarikatlar!

Eğer bu tarikat ve cemaatlerin birisinin şeyhine, liderine sövülse idi yer yerinden oynardı ama bu arkadaşlarımızı Hz Musa Peygamberimize küfredilmesinin o kadar da ırgalamadığını maalesef trajik bir şekilde gördük.

Veyl olsun bizlere…

Allah’tan memlekette Yahudi cemaati diye bir gâvurlar topluluğu(!) varda bu şerefsizliğe dur dediler ve sahibinin paçasını ısıran itin, it dişlerini söktüler. Peki ya biz ne yaptık ey Ümmeti Muhammed? Bizim memleketimizde Hz Musa’ya küfredilirken biz ne yaptık?

Sözcü denilen paçavrayı, gidip binası önünde protesto ettik mi? Gerekirse iki cam çerçeve kırdık mı? Sorumlulardan hukuk önünde hesap sorduk mu?

Yok!

Yazıklar olsun bizlere.

Eğer bu çomarlar, Tayyip Erdoğan’a hırlasalar, Erbakan’a hırlasalar, Mahmut Efendiye Hırlasalar, Seyda hazretlerine zırlasalar ne olurdu peki?

Ama Hz İsa’ya Hristiyanların, Hz Musa’ya Yahudilerin peygamberi gözüyle bakan şeşi beş Müslümanları bu durum pek ırgalamadı, silkelemedi.

Ruz-u mahşerde yüzüne nasıl bakarız yakamızdan tutup “bana sövülürken siz neredeydiniz?” diye sarsarsa bizi?

Resul-u Kibriya sormaz mı?

Cenabı Hak sormaz mı?

 

https://www.facebook.com/akpinartahsin

https://twitter.com/akpinartahsin

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.