HAÇLI SEFERLERİNİN FATURASINI ÖDERKEN TÜRKLER

 

Millet olarak ağır ve zor günlerden geçiyoruz. Ve tabi sayısız dipnotun özenle not edildiği günlerden. Her gün yürek yakan şehit haberleri ve hergün sayısız ihanet çemberi. Islam düşmanlığının Tayyip Erdoğan düşmanlığının arkasına gizlenerek gözleri kör ettiği günler...

Aslında tüm bu olanlar tarihte sayısız “Haçlı Seferine” tek başına karşı koyan bir milletin yeniden tarih sahnesine çıkma çabalarının bizzat o haçlı seferlerinden koruduğu bir müslüman milletin alet edilerek önünün kesilmeye çalışıldığı ibretlik günler...

Dik Duruşlu Uzun Adam’ın yüzlerdeki bütün katmerli peçeleri yırtıp attığı, küçük dilimizi büyük büyük yuttuğumuz ibretamiz günler...

En kuduz köpeklerin, kınalı kuzularımızı koro halinde “Barış Barış” martavalları eşliğinde toprağa düşürüp sonrada “Katil Erdoğan” diye havladığı günler...

Diller suskun, kalemler kırık, gönüller param parça ama yumruklar sıkılı. Hukuktan savrulmamaya çalışan bir devletin en sefih tecavüzlerle yüzyüze kaldığı ama sabır ve metanetinin acziyet sanıldığı zehir dolu, kurşun gibi ağır günler...

Ey PKK ve onun yalak yaltak ve kaltak kulları. Siz zannediyor musunuz ki bu sabır acziyettendir? Ve siz zannediyor musunuz ki bu şımarıklığınıza ilelebet müsade edilecektir?  Size kına göndermekten vazgeçtim bir yerlerinize yakın diye! Size bol bol mum gönderiyorum yakında! İŞİD’i mumla arayacaksınız ey etekli köpek sürüsü..!

Müslüman Kürt Milleti’ni kemalistleştirmek için batının laboratuvarlarında üretilmiş oyuncak bir mikroptan öte bir şey değilsiniz. Bütün şımarıklığınızın tarihi şanla şerefle dolu olan koca bir milleti uyandırmaktan başka hiç bir işe yaramayacağını pek yakında gözleriniz korkudan yuvalarından fırlarcasına göreceksiniz.

Efendileriniz, siz ve beri mahalledeki ortaklarınız çok ağır bir fatura ile yüz yüze kalacaksınız ama ahmaklığınıza doymayın ki bu faturayı efendilerinizden ve ortaklarınızdan daha önce siz ödeyeceksiniz. Buyrun şımarmaya devam edin!

Rojava diye diye şişinen sefih mahlukların Kobaniyi yerle bir ettirdiği gerçeğini görmüyor musunuz ey benim Kürt kardeşlerim? Bu dinsiz yapının size ölüm, zulüm ve gavurlaşmaktan başka hiç bir vaadi yok a benim can kardeşlerim. Bütün sabrımız ülkemizin doğu vilayetlerinin Kobani gibi yerle bir edilmesini engellemek, Kürt kardeşlerimizin yuvalarının yıkılmasına engel olmak içindir. Derdimiz ve sabrımız “Ne Mehmetçikler ne de Memolar toprağa düşmesin” diyedir.

Bu it sürüsü ile herkesin arasına mesafe koymasının vakti kesin kes gelmiştir. Bu meselede avara kasnak babında top çevirme işi bitmiştir. Artık “Ya istiklal ya ölüm.” Aziz milletimizi titretip kendine, yani tarihsel rolüne döndürmekten başka hiç bir sonucu yoktur bu çıkmaz sokağın. Yüz yıldır uyutulan, tarihi şan ve şerefle dolu ordumuzun uyanma vaktidir bu an. Hak ile batıl arasındaki bu kesif savaşta kendinizi şeytanın avukatlarına yoldaş etmeyin ey benim can kardeşlerim.

PKK’nın bütün itlerinin  postundaki kıllardan daha fazladır bizim zaferlerimiz. Gök yüzündeki yıldızlar, denizlerdeki dalgalar kadar çoktur. Tek korkumuz, sel gibi kabaran öfkemizin “kurunun yanında yaşıda beraber yakması” riskidir. Metanetimizin ve sabrımızın kaynağıda budur. Biz ölmez değiliz, elbette ölümlüyüz. Ama ölümden korkmazlardan, etek giymezlerden, yüzünü örtmeye bırakın teşebbüsü aklından bile geçirmez İslam’ın kılıcı bir İslam Milletiyiz.

Ey benim Kürt Kardeşlerim... Bütün hayati riskleri alarak, canını ayağınızın altına seren Tayyip Erdoğan’ı haçlılar adına infaz etmeye yeltenmekten hangi kutsal çıkarınız olabilir ki? Hepimiz ama hepimiz bizlere tattırılmak istenen kan banyosuna dalmak için neden bu kadar hevesliyiz..! Yapmayın kardeşler. Tayyip Erdoğan’ın HDP için “mecusi” demesi müslüman bir Kürt’ün neden zoruna gider biri bunu bize Allah rızası için anlatsın lütfen?

Ne yani PKK komünist, sosyalist bir örgüt değil mi? Ne yani sosyalizmin temel kaidelerinden biri “Din afyondur” safsatası değil mi? PKK değil mi dünyanın en dindar halklarından birisini, Hz. İbrahim’in torunları olan Kürt’leri kemalistleştirme yolunda “Kürt İslam Sosyolojisini” alt üst eden? Unutmayalım ki “Bir dakikalık tefekkür bin yıllık nafile ibadetten hayırlıdır.”

Sükunet... Allah rızası için sukünet ve tefekkür...

Aziz Şehitlerimize...

Anadolu Analarına

Anadolu gözleri dolu dolu anacığım

Alnımdan peygamber öptü bu gece

Yer gök şehitle dolu anacığım

İsmail yanımda yattı bu gece

İbrahim’in sırrıdır şu taşı yaran

Beni de İsmail’e kattı bu gece

Elleri kınalı dizine varan

Benide melekler tuttu bu gece

Ağlama anacığım nurlu ellerin

Yer gök semayı tuttu bu gece

Hamza, Ali, Hasan ve Hüseyinlerin

Duası şerleri yuttu bu gece

Yer kandil, gök kandil ve zaman kandil

Burağım cennete hatlı bu gece

Bir başka yer ve gök ne yaman kandil

En güzel rüyadan tatlı bu gece

E mail:   akpinartahsin@hotmail.com

Twitter: @akpinartahsin

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum