İslam’ın Değerlerini İfsad Terörrü...

İslam’ın Değerlerini İfsad Terörrü...

 

Hamas ve İşid aynı paranın öteki yüzü diye havlamış İtrail’in(!) katil başbakanı. Tabi bu havlamayı başka karanlık vadilerden “İşid’den daha tehlikeli” diye ortaya atılan on numara, son numara, “Horasan Terör Örgütü” palavraları saçan havlama korosuna eşlik etmek için gerçekleştiriyor.

Isme bakar mısınız?

Horasan Erleri...

Bu isim Türkistan şehirlerinde; Ahmet Yesevi geleneği tarafından yetiştirilen, içerisinde Yunus Emreler, Mevlanalar, Hacı Bektaş Veliler, Şeyh Edebalılar, Hacı Bayram Veliler’in bulunduğu yıldızlar topluluğunu yetiştiren gelenek ve bu geleneğin binlerce isimsiz kahramanı için kullanılan ve doğrudan Türk-İslam kültürünü ifade eden bir tabir.

Kuduz köpekler gibi Islam’ın tüm değerlerini paçavralaştırma, terörize etme ve öldürülmeye müsait hale getirme operasyonunu hakkıyla yürütüyorlar. Saldırıyorlar, saldırıyorlar, saldırıyorlar... Bu meziyetlerinde kusursuzlar...

Islam coğrafyasında oluşturdukları kan deryasından beslenen kukla terör örgütlerini günü geldikçe taşere ederek, Hamas ve Müslüman Kardeşler Teşkilatı gibi ümmetin bağrından doğmuş civan mert yiğitleride terörize etmeye çalışıyorlar. 30 yıldır PKK’ya ayak sürüyen ve 90’dan bu yana 11 milyon müslümanı katleden batıl ve batık, batı zihniyeti, kendilerine yönelen öfkeyi ofsayta düşürmek ve onları haksızlaştırmak için her türlü fırsatı önce oluşturup sonra tepe tepe kullanmaktan imtina etmiyor.

Yakında, Mekke Terör Örgütü, Medine Terör Örgütü, Kudüs Terör Örgütü, İstanbul Terör Örgütü, Kabe Terör Örgütü, Kuran Terör Örgütü, Selam Terör Örgütü gibi aklın sınırlarını yok sayan yerlere varacak bu alçak furya.

Ha, sahi Selam Terör Örgütü dediydim değil mi.!? Oy anam... Oy, oooy, oy.

O çoktan bile tedavüle edildi. Karargahını ABD çadırının içine kuran şeyh ve adamları, İslam’ın en kutsal kavramlarından biri olan ve dinimizede isim kaynaklığı eden “Selam” kelimesini çoktan alnından vurdular..! Unutmayınız ki, hepimiz “Esselamu aleyküm ve aleyküm esselam” terör örgütündeniz! Parolamız; ‘Esselamu Aleyküm!’

ABD’li eski terörle mücadele savcılarından Andrew Mc Carthy, Horasan Terör Örgütü’nün uydurma olduğunu söylüyor ve “Horasan, adını daha önce duymamıştınız. Çünkü öyle bir örgüt yok” diyor.

Kendilerini ABD’de hayır hasenat işlerine adayan(!) emekli mollalar, sözde hedef tahtasına oturttukları İran’la beraber, söylem ve eylem birliği içerisinde, kendilerini ABD’nin yapacağı “hayır hasenat işleri” için hayır dua ederken buluyorlar! Sunni İslam Dünyası’nı ve bizzat “Sunni İslamı” hedef tahtasına oturturken, büyük şeytan olarak etiketledikleri devletle iş tutmaktan utanmıyorlar. Her hangi bir itirazları yok bu resme..!

İşid’miş, çeşidmiş, şedidmiş..!

Geçin efendim bunları. Bu tamamen İslam dünyasında kendilerine karşı biriken sinerjinin boşaltılması, ofsayta düşürülmesi, terörize edilmesi ve yok edilmesine zemin hazırlanılmasıdır. CİA’in kasıklarının İslam Dünyasının kasıklarını boşaltmasıdır bu. Kleopetra kadar güzelce, İmparator Komodos kadar alçakça bir CİA operasyondur bu saldırılar!

Sanki Irak’ı ve İslam coğrafyasını bu hale kim getirdiyse! Bu da, kendinden öncekiler gibi daha sonra daha şedid bir metal fırtına olarak dönecek bir on yıl sonra.

İyide, tüm bunlar vuku bulurken Müslüman müslümanın nesi oluyor? Nerede kaldı Kitabı Mukaddes’te kardeş ilan edilenlerin kardeşlikleri? Onca İslam alimi ve post sahibi hocalar bu kalpazanlığa boyun mu bükecek? Haklarında, uçup kaçtıkları ve “haşa” Allah ve Peygamber’le görüştüklerine dair tevatür rivayet olan onca hoca efendiler bu katliama ses çıkarmayacaklar mı?

Onlarda, din kardeşleri hakkında, tıpkı, bir zamanlar Afganistan’ın işgal planlarının yapıldığı dönemde, ortada uçuşan sahte belgeler için başbakanlarımızdan bir başbakanın, titrek bir sesle “Amerika inandıysa bizde inanırız” dediği gibi, bu ABD karalama kampanyalarına inanıp, bu mütecaviz furyaya teslim mi olacaklar? Tıpkı Irak’taki kimyasal yalanlarına inandıkları gibi mi inanacaklar bu yalanlara..!

En azından, Bir Leşmiş İlletler(!) Genel Kurulunda, CİA tarafından hazırlanan belgelerle dünya ülkelerini Irak’taki işgal için ikna(!) edip, daha sonra “Aldatıldım” diyen ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell’ın dediği gibi aldatılmış olma ihtimalleri yok mu?

Her şey bu kadar ucuz ve basit mi?

Bir milyon Iraklı öldürüldü, on binlerce kadının ırzı kirletildi, yaralıların haddi hesabı yok! Nerde bu ümmetin alimleri? Nerde en azından Colin Powell kadar olsun bir namusa sahip müslüman bürokratlar? Yahu, hepiniz mi ikna oldunuz be?

Ey İslam Ümmeti’nin alimleri: Elleriniz ve dilleriniz taş mı kesildi? Yok mu bu yasal mermili terörizme isyan eden ehli namus bir ilim erbabı? Hepiniz mi, bî isyan oldunuz?

Yıkılan koca imparatorluğun ardından ne diye çığlık atıyordu Mehmet Akif?

Acı yok, his yok; leş mi kesildin?

Sen böyle değildin. Taş mı kesildin?

Ey İslam Ümmetinin uçan kaçan, bin bir türlü keramet sahibi olduğu hakkında müntesiplerinin bin dereden bin su getirdiği İslam Alimleri:

Şunu hepiniz iyi bilin ki; korkunun ecele faydası yok. İHH’yı terör listesine alan, Müslüman Kardeşler Teşkilatını terörist ilan eden, Ruslar’a karşı savaşanları ‘mücahid’ kendilerine karşı savaşanları ise terörist ilan eden bu kara propaganda furyası, emin olun sizlerinde kapısını kıracak! Korkunun ecele faydası yok... Gerçekleri korku dolu sinelerinizde esir tutmayınız. Çözün dillerinizi ki, yarın kıyamı mahşerde Belam gibi utançların en büyüğü ile yüz yüze kalmayasınız.

Lütfen bu feryadımı işitin ama Allah rızası için İşid’meyin! Ulan bu ABD denilen Roma’dan kalma haytalığın hiç mi suçu yok ya? Hep mi ona karşı savaşanlar suçlu?

Hepimiz Mavi Marmarayız, Hepimiz Kudüs...

Hepimiz İhvanız; ve Hiç Birimiz Terörist Değiliz.

E mail:   akpinartahsin@hotmail.com

Twitter: @akpinartahsin

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum