Ufuk ÇOKSÜRER

Ufuk ÇOKSÜRER

FETULLAH İLLÜMİNATİ İÇİN Mİ ÇALIŞIYOR?

Fetullah'a dâir hiç kimsenin konuşmadığı ya da farkına varmadığı bir husus var, o da şudur: Nasıl ki Fetullahçılar kandırıldılar ve nasıl bir adama hizmet ettiklerini bilemediler, aslında bu Fetullah denen hecin suratlı adamın kendisi de kime hizmet ettiğini bilmemektedir.

Şöyle ki: Fetullah esâsen Vatikan için çalıştığını ve bu itibarla Katolikliğe mukaddesvari ve canhıraş bir suretle hizmet ettiğini zannetmektedir. Halbuki Vatikan artık bir kukladır ve kendi aslî hükmünü icra edememektedir. Zira Vatikan'ı idare eden; her istediğini Papa ve kardinal olarak seçtiren güç 18. yüzyılda kurulmuş olan "İLLÜMİNATİ" denen yedi başlı ejderhadır. Yani Fetullah, farkında olmadan vasıtalı olarak "İllüminati" gibi dünyayı, beşeriyeti, ahlâkı ve bütün dinleri ifsat etmek isteyen bir örgüte hizmet ediyor.

İllüminati de neyin nesi mi? Hani şu, Şeytan'ı âbad etmek, dünyaya kibrit suyu döken adamlar; hani şu Şeytan’ı ebedi mutluluğa eriştirmek için var gücüyle çalışan adamlar… Hani şu ruhunu Şeytan'a satan Faustçu İllüminati... Hani şu her TV'yi açtığınızda karşısınızda sıkça gördüğünüz piramidin içerisindeki o müzemmem "göz"…

Tam da bu noktada söylemek lazım geliyor: Dinlerarası diyalog bir "İllüminati" projesidir. İllüminati’nin bütün dinleri yok etme isteği, İslâmiyet gibi muhkem bir din karşısında aciz kalıyordu. Bu sebeple bu örgütün Vatikan marifetiyle bütün dinleri evvelâ bir "diyalog" ile birbiriyle iç içe sokup daha sonra ise topyekûn yok etmek yahûd en azından hüviyet-i asliyesinden uzaklaştırmak gibi bir meramı vardı.

Bu melun güruh, daha evvel kendi isteklerine râm olmayan kardinalleri ve papalardan bir kaçını zehirleyerek öldürmüştür. 1939’da Papa 11. Pius ve 1978’de ansızın öllen Papa 6. Paul bunlardandır. Kardinal Villot ise en bilinen ajan kardinallerdendir. Kısacası, nasıl ki, HSYK, Yargıtay, Anayasa Mahkemesi'ne sızan Fetullahçılar kendi adamlarını başkan seçtiriyorlarsa, İllüminitaciler de Vatikan’a her türlü gayr-ı nizâmi yollarla sızmışlar ve hükümlerini icra etmişlerdir.

Hatırlar mısınız bilmem Şubat 2013'de 16. Benediktus yaşlılığını öne sürerek istifa etmişti. 86 yaşındaydı bu Papa. Papa Benediktus'un gerçek istifa sebebinin, Vatikan'da dönen kirli işleri görmesi ve bu mezkûr örgüt tarafından maruz kaldığı baskı olduğunu düşünüyorum. Nitekim Vatikan'da papaların istifa etmesi gibi bir gelenek mevcut değildir. Bir önceki Papa II. Jean Paul yürüyemeyecek kadar takatsiz olduğu halde 84 yaşına kadar görevini sürdürmüş ve görevi başında ölmüştü. En son papalıktan istifa eden kişiler 1294'de 5. Coelestin ve
1415'te Papa 12. Gregory'nin muhaliflerinin zorlaması ile görevinden ayrılmasıdır.

Tekrar etmekte fayda var: Dünyanın geleceğinin İllüminati denilen bu çok güçlü ve çok başlı yapının  yüzünden büyük bir tehdit altında olduğunu düşünüyorum. Bu örgütün faaliyetleri son elli yılda çok daha belirgin ve hissedilir bir hale gelmiştir. Gülen Hareketi’ni Türkiye’nin başına tasallut etmelerinin sebebi, İslâm âleminin bayraktarı olmasıdır. Bu şekilde bütün İslâm coğrafyasına daha kolay açılabilecek ve onları da dinlerarası diyalogun bir parçası yapabileceklerdi. Eğer hilafet kurumu ilga etmemiş olsaydı, İllüminati bu ifsat hareketini şeksiz şüphesiz Vatikan yerine Hilafet üzerinden gerçekleştirecekti.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum