Vatan Haini Sadece İllegal Kişiler midir?

Vatan Haini Sadece İllegal Kişiler midir?

Şu anda gündemde zirve yapan iki konu var; pkk’lıların Kürt veya Demokrasi Açılımından dolayı Türkiye’ye gelmeleri ve İrtica ile Mücadele Eylem Planı’nın ıslak imzalı olarak artık savcıların elinde olması.

Sizin önünüze legal bir kurumda bulunan apoletli kişilerin gerçekleştirmek istedikleri amaçlarıyla illegal bir kurumun gerçekleştirmek istedikleri amaçlarını yazacağım.

Öncelikle legal kurumdaki kişilerin yapmak istedikleri İrtica ile Mücadele Eylem Planı’nda neler var?

"Ergenekon tutuklusu Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin masum olduğu, irticayla mücadele ettikleri için iftiraya uğradıkları şeklinde haberler yaptırılacak.

Askerî suç kapsamında yapılacak ’ışık evler’ baskınlarında, silahlı terör örgütü oluşturma doğrultusunda; silah ve mühimmat bulunması sağlanacak.

Alevî düşmanlığını körükleyecek bilgi ve belgeler evlere bırakılacak.

AKP mensubu kilit haberleşmecilere, çelişkili açıklamalar yaptırılarak ciddi bölünmeler yaşanıyormuş algısı sağlanacak.

Pkk terör örgütünün Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Irak’ın kuzeyinde bulunan Fethullah Gülen’cilere ait okul, dershane ve yurtlara eylem yapmıyor olmasının iki örgüt arasında bağ olduğu ve anlaştıklarının açık bir göstergesi olduğu yönünde haberler yaptırılacak.

Bu plandan da anlaşılacağı üzere subaylar amacı masum halkı karalamak, onları terörist olduklarını ilan etmek ve devleti ele geçirip kendi adamlarını yerleştirecekler.”

Bunlar Türk Silahlı Kuvvetleri içinde yerleşen vatan haini olan, demokrasiyi içine sindiremeyen ve milletin vergileriyle maaşlarını alan zavallı apoletli kişilerin hayal ettikleri amaçlar.

Peki, pkk’nin amacı nedir?

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın yıllık terörizm raporunda pkk'nın amacı, “Türkiye'nin güneydoğusunda, Kuzey Irak, İran ve Suriye'nin bir bölümünde bağımsız ve demokratik bir devlet kurmak” olduğu belirtilmekte.

Ne yaptı pkk bu hedeflerini gerçekleştirmek için?

Onbinlerce kişiyi katletti; kadın, bebek demeden.

Yüzbinlerce kişi de sakat kaldı.

Belki hâlâ da katledecekler.  

Şimdi birisi legal bir yapı olan ve necip Türk milletinin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetleri’nin  içinde yer alan kişilerin girişimleriyle illegal bir yapının gerçekleştirmeye çalıştıklarını ayrı değerlendirebilir miyiz?

Ben değerlendiremem.

Ha birisi gerçekleştirmiş diğeri de plan aşamasında ve planını gerçekleştirmek için de kurumunun tüm erkler (kuvvetler)’inden yararlanmayı düşünmekte.

Hatta çoğu erklerinden de yararlanmış durumda.

En basitinden Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait birçok mühimmat toprağın altından fışkırmıştı.

Eğer vatanı illegal yollarla geçirmek isteniyorsa ister bu legal kişiler olsun isterse de illegal kişiler hiç fark etmez.

Benim için vatan haini kim olursa olsun aynıdır.

İster dağda terörist olsun, isterse de apoletleri ağır basanlar olsun.

Her ikisi de benim nazarımda vatan hainidir.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum