1 İsrail askeri esir , 18 asker yaşamını yitirdi

1 İsrail askeri esir , 18 asker yaşamını yitirdi

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 1 İsrail askerini esir aldıklarını duyurdu. İsrail'in kaybettiği asker sayısı ise 18'e yükseldi. İsrail Filistin'e yaptığı saldırılardaki en büyük kaybını vermiş oldu.

İzzeddin el-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, yayımlanan video kaydında, "Kassam Tugayları, Gazze'de İsrail askerleri ile girdiği çatışmada  60962065 numaralı Şaol Aron adında bir İsrail askerini esir aldı" dedi. Ebu Ubeyde'nin açıklamasının ardından Gazze'de sevinç gösterileri yapıldı. 

 
En az 60 kişi katliam kurbanı! İsrail, 13 asker kaybetti
 
Anadolu Ajansı ekibi, İsrail'in dün geceden itibaren bombardımana tabi tuttuğu Gazze'nin doğusundaki Şucaiyye Mahallesine girdi. En az 60 ölü var. Yaralı sayısı ise 400'den fazla. İsrail ise son 24 saatte 13 askerinin öldüğünü açıkladı. Ölen İsrailli asker sayısı 18'e yükseldi. İsrail, Filistinlilerle girilen çatışmalarda, tarihinin en yüksek kaybını vermiş oldu.
 
İSRAİL YİNE ÇOCUKLARI ÖLDÜRDÜ
 
İsrail savaş uçağının, Gazze'de bir evi hedef aldığı saldırıda ölenlerin sayısının 6 olduğu bildirildi. Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentine düzenlediği saldırıda hedef aldığı evin enkazından 4'ü çocuk 5 kişinin cesedinin çıkarıldığı, topçu birliklerinin de Refah kentinin doğusunu yoğun bombardımana tuttuğu, saldırılarda ölen ve yaralananların olduğu bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.