1 Numaraya Mason Kalkanı

1 Numaraya Mason Kalkanı

Şamil Tayyar'dan Ergenekon bombaları... Dalan'a bavulla para götüren işadamı kim? 1 Numaraya neden ulaşılamadı? Masonların ETÖ'deki yeri ne?

Gazeteci Ömer Şahin’in hazırlayıp sunduğu Kanal A'daki “Görüş Farkı programına katılan gazeteci Şamil Tayyar, yine çok tartışılacak açıklamalarda bulundu. Şamil Tayyar, Ergenekon firarisi Bedrettin Dalan’a çok ünlü bir işadamının bavulla para götürdüğünü ve bunun da devletin kayıtlarında olduğunu iddia etti. Tayyar, MİT ve Emniyet’e de çağrı yaptı: "İsmini açıklamayamazlar, hadi açıklasınlar”

Bedrettin Dalan’ın gizli bir güç tarafından korunduğunu söyleyen Şamil Tayyar’ın açıklamaları şöyle:

Ş.T: Şu soruya cevap bulsunlar. Bedrettin Dalan Rusya’ya gittiği zaman kendisini ziyaret eden ve çantasıyla para götüren iş adamı kim?

Ö.Ş: Bunu bilerek mi soruyor sunuz?

Ş.T: Bilerek söylüyorum ve devletinde kayıtlarında olduğunu bilerek söylüyorum. Ve bunu milli istihbarat teşkilatınında emniyet istihbaratının da bildiğini iddia ediyorum…

Ö.Ş: Yani bilinen bir işadamı mı bu da?

Ş.T: Kesinlikle…Onun ismini açıklayamazlar.hadi açıklasınlar..

Ö.Ş: Peki isimleri niye açıklamıyorsun burada? Siz niye açıklamıyorsunuz?

Ş.T: Şimdi Ömer bey bizim seninle bir arkadaşlığımız var, hukumuz var fakat bu soruyla anlıyorum ki arkadaş olmadığımızı sen beni göndereceksin cezaevine… Şimdi şunu söyleyeceğim bilmek ayrı bir şey ispat etmek ayrı bir şey. Ben bunu bildiğimi söylüyorum. Çünkü çok özel bilgilere ulaştığım kanaatindeyim. Ama yarın siz bunu açıkladığınızda eğer bu kuruluşlar size destek vermezler ve ispat için belgeleri görüntü kayıtlarını mahkemeye sunmazlarsa, siz kendinizi anlatamazsınız ve yalancı duruma düşersiniz.. Ama bu kadar iddialı konuşmamın sebebi, çok önemli bir işadamı bu kadar yeri dolaşırken cebinde 3 kuruş olamadan nasıl dolaşacak? Ve bu iş adamı çok önemli iş adamı..

1 NUMARAYI P2 MASON LOCASI MI KORUYOR?

Şamil Tayyar: Ergenekon Masonlara dayanınca,1 Numaraya Ulaşılamadı

Şamil Tayyar, Ergenekon operasyonunun mason locasına uzanmasından sonra devletin zirvesindeki mutabakatın bozulduğunu, ABD’nin de araya mesafe koyduğunu iddia etti.

Tuncer Kılınç, Bedrettin Dalan, Kemal Gürüz gibi şöhretli isimleri kapsayan 10’ncu dalganın Ergenekon’da dönüm noktası olduğunu söyleyen Tayyar, sözlerine şöyle devam etti:

"Başbakan’a gidildi, Genelkurmay’da farklı toplantılar yapıldı. Mutabakat hasar görünce soruşturmayı cesaretlendiren irade ortadan kalktı. 1 numaraya gidilecekti belki, o büyük dalganın önü kesildi. Artık şunu söyleyebilirim bundan sonra asla büyük dalga olmaz. Onuncu dalgaya kadar çünkü onuncu dalgadan sonra Amerika’da bir kenara çekildi.

Çünkü onuncu dalgada mason localarına dayandı ve ondan sonra da çok ciddi hem İsrail'in hem ABD’nin orada bir pozisyon aldığını görüyoruz. 10’ncu dalgadaki isimlere ve mason localarına bakın orada o tabloyu çok iyi görürsünüz.

Rahmetli Bedri İncetahtacı (RP eski milletvekili) bu P2 mason locasıyla ilgili çok fazla konuşmuştu. Sonra bir trafik kazasında öldü. Ben onun kaza olduğuna da inanmıyorum. Dolayısıyla karşımızda çok güçlü bir lobi var, hafife almamak lazım"

Etiketler :