10 Bin Kitap, 10 Bin Tablet

10 Bin Kitap, 10 Bin Tablet

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’da uzaktan eğitimi takip edecek ekipmana sahip olmayan öğrencilere dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 10 bin tabletin teslimatını yaptı. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tabletlerin çocuklara hayırlı olmasını temenni ederek, “Söz verdiğimiz gibi 10 bin tableti bugün İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Özellikle teknik anlamda alt yapısı, tableti ve interneti olmadığı için uzaktan eğitime katılamayan çocuklarımızın bu problemi böylece çözülmüş oldu.” dedi. 

whatsapp-image-2021-01-26-at-13-17-11-002.jpeg

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ederek, “Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından oluşturulan kriterlere göre elimizde listeler var. Belediyemiz tarafından verilen tabletlerin dağıtımını onlara göre gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Tatilde Kitap Okuyalım...

Konya Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatiline başlayan öğrencilerin tatilini verimli geçirmesi amacıyla “kitaptatili.com” adresi üzerinden başvuru yapan 6-18 yaş arası çocuklara ve gençlere çekilişle 10 bin kitap hediye ediyor. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın 31 ilçesinde tüm öğrencilerin katılabileceği bir okuma seferberliği başlattıklarını belirtti.

Eğitim ve kültüre yatırım konusunda her zaman öncü olan Konya Büyükşehir Belediyesini ve Başkan Uğur İbrahim Altay’ı Habername Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

whatsapp-image-2021-01-26-at-13-17-05-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.