10 gün önce Allah bizi uyardı

10 gün önce Allah bizi uyardı

10 gün önce kan tahlili yaptırmıştım. Kan kanseri olduğumu düşünüyordum. Murat ile konuştum, birbirimize sarılıp ağladık

Kan kanseri olan Murat Göğebakan'ın eşi Sema Göğebakan içini BUGÜN'e döktü: 10 gün önce kan tahlili yaptırmıştım. Kan kanseri olduğumu düşünüyordum. Murat ile konuştum, birbirimize sarılıp ağladık. Allah bizi uyardı. Bir hafta sonra Murat'ın kanser olduğunu öğrendik...

Murat Göğebakan'ın hastanedeki odasına ziyaretçilerin girmesi yasak. Bu yüzden, sevenlerinin mesajlarını eşi Sema Hanım ona iletiyor. Murat Bey'i kapıdan da olsa gördüm, "Geçmiş olsun" dedim. Yüzünde muzip bir gülümsemeyle sağ elini havaya kaldırdı ve baş parmağıyla zafer işareti yaptı.

Odasının kapısına kendi elleriyle, "Lütfen dualarınızı eksik etmeyin" yazıp asmış. Morali nasıl?

Murat iyileşeceğine yürekten inanıyor. "Grip oldum, uzun bir grip bu ama 3-5 ay sonra bu hastaneden iyileşerek çıkacağım" diyor. Odasındaki dolabının üzerinde de " Allah'ın izniyle 15 Temmuz'da buradan çıkacağım" yazıyor. 16 Temmuz benim doğum günüm. Hastaneden çıkıp dışarıda kutlamak istiyor.

Bu hastalık Murat Bey'de nasıl baş gösterdi?

Aslına bakarsanız Ocak ayında her ikimiz de check-up yaptırmıştık. İkimizde de hiçbir şey çıkmamıştı. Kan kanseri sinsi ve hızlı bir şekilde ilerliyor.

Belirtileri oldu mu?

Kolunda sık sık morluklar oluşuyordu. "Neden kolun morardı?" diye soruyordum, "Kan kanseriyim" diyordu. Diş etleri sık sık kanamaya başlamıştı. Hiç geçmeyen bir gribi vardı. Ateşi de çıkıyordu. 1 Mayıs'ta hastaneye gittik, kanser olduğunu öğrendik.

Daha önce içinize kötü bir şeyler olacağı doğmuş muydu?

10 gün önce kan tahlillerimi yaptırdım. Kan değerlerimde anormallikler çıktı. Doktorum tahlillerimi aldı ama 2 gün beni arayıp sormadı. Şüphelendim. En iyi ihtimalle vücutta iltihaplanma oluşmuştu, en kötü ihtimalse kan kanseriydim. Murat'ı aldım karşıma konuştuk. "Araştırdım, kan kanseri olabilirim. Öyle bir şey olursa sonuna kadar çekmeye razıyım, sen de bunu kabul et ve bana bak lütfen!" dedim. Karşılıklı ağladık. Bir hafta geçti ve Murat'ın kan kanseri olduğunu öğrendik.

AĞABEYİ GELECEK

Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan ile Murat Bey'in samimi olduklarını biliyoruz...

Cumartesi günü Başbakanımız Murat'ı ziyarete gelecek. Murat, Başbakanımız'a "Ağabey" der. Ağabeyimiz bizi görmeye gelecek.

DOSTLARI HEP YANINDA

Odasının önünde bir defter var ve ziyaretçiler o deftere umut dolu sözler yazıyorlar. Hangi ünlüler o deftere Murat için yazı yazdı?

Evet, defter açtık Murat için. Hatıra defteri... Haluk Levent, Edip Akbayram, Kıraç, Doğuş, Emrah Dinçer, Muazzez Ersoy, Petek Dinçöz, Esra Ceyhan, Alişan, Çağla Şikel ve daha bir çok ünlü isim var. Murat iyileşsin o defteri okuyup güleceğiz.

Son olarak Murat Bey'in sevenlerinden bir isteği var mı?

Tek ihtiyacımız olan şey dua... Başka bir şey değil. Yer gök dua üzerine kurulmuş, duaların gücüne inanıyoruz.

GERÇEK BiR iŞARET

Olacaklara hazırlıklı olmanız için bu size verilen bir uyarı mıydı?

Evet, demek ki Allah bize "Kendinizi hazırlayın, ben size bu hastalığı yolluyorum" demiş. Bu bizim için gerçek bir işaretti.

Murat Bey'in inançlı biri olduğunu biliyoruz, iyileştiği vakit birlikte Hac ya da Umre'ye gitmeyi planlıyor musunuz?

Bugüne kadar gidemedik, kısmet olmadı. İnşallah buradan çıktıktan sonra Hacca ya da Umreye gitmeyi düşünüyoruz, niye olmasın.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :