11 ŞEHİR DAHA DOĞALGAZA KAVUŞACAK

11 ŞEHİR DAHA DOĞALGAZA KAVUŞACAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ''11 il ve 5 ilçe için doğalgaz ihalesine çıkma kararını EPDK kurul kararı olarak aldı'' dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) tarafından düzenlenen ''Türkiye'nin Enerji Politikaları'' konulu toplantıdaki konuşmasına, Afyonkarahisar'da şehit olan 25 asker için başsağlığı dileyerek başladı.
 
Enerji konusuyla ilgili hanımların odağı olacağı bir projeleri bulunduğuna dikkati çeken Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
''11 il ve 5 ilçe için doğalgaz ihalesine çıkma kararını EPDK kurul kararı olarak aldı. En az 35-40 milyar liralık  yatırımın yapılmasına ek olarak, hanımlarımızın bundan istifade ettiği doğal gaz yatırımlarını dün itibariyle tekrar karara bağlamış oluyoruz. Şırnak, Hakkari Mardin, Bitlis, Bingöl, Muş olmak üzere 11 il merkezi ve 5 ilçe merkezinin doğalgaz donatım ihalelerinin önünü açmış oluyoruz. Hükümetimiz döneminde 81 şehrin 70'ine doğal gaz götürdük.
 
BDP'ye çok açık sesleniyorum. Biz doğal gaz götüreceğiz oradaki vatandaşa. Onlar seçimlerini yapsınlar. Terörden yana mı kullanacaklar, yoksa oradaki vatandaşlarımıza doğal gazın götürülmesini mi isteyecekler? Bunu her zaman olduğu gibi engellemeye mi kalkışacaklar? Yoksa refah seviyesinin her noktaya ulaştırılmasıyla alakalı yaptığımız işlere destek mi verecekler? Açık ve seçik bize tercih belirtsinler.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.