11. Ufka Yolculuk "Ramazan" Temasıyla Yoluna Devam Ediyor

11. Ufka Yolculuk "Ramazan" Temasıyla Yoluna Devam Ediyor

Bu Seneki Ufka YolculukRAMAZAN11. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması 2023 yılındaki iki aşamalı sınav sisteminde online olarak düzenlenecektir.

2013 yılında kurulan Türkiye’nin en geniş katılımlı sivil yarışması Ufka Yolculuk, doğru bilgiyi insanlığa ulaştırmayı hedefleyen bir organizasyon...Ufka Yolculuk, sevgi, sağduyu, doğruluk, güven, kalite ve safiyet gibi değerleri esas almakta ve tüm insanlığı kucaklayarak toplumun her yaş ve kesimine ulaşmayı hedeflemektedir.

Konu başlıklarını; toplumun ihtiyaçlarını gözeterek belirleyen yarışma, her seviyeden okuyucu için özenle hazırlanmış kaynak kitaplar esas alınarak düzenlenmektedir.

Bu çerçevede 11. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasının bu yıl konusu "Ramazan" olarak belirlendi. 2023 yılındaki iki aşamalı sınav sisteminde online olarak düzenlenecek yarışmaya ilişkin Ufka Yolculuk Sitesinde yapılan duyuru :

Bu yılki konusunu “Ramazan”

"Sevgili Yol Arkadaşımız,

İçinde değişim ve dönüşüm imkânı barındıran, yenilenme ayı Ramazan-ı Şerif; her yıl maddi ve manevi yaşamlarımızı güzelleştirmek için gelir.

Tıpkı evlerimizi temizleyip havalandırdığımız bahar mevsimi gibi, geçen ömrümüzü şöyle bir silkeleyip arındırdığımız bu mevsim, bize günlük hayatın koşturmacası içerisinde fark edemediğimiz anları hatırlatıp yeni bir pencere aralayarak dönüşmemiz için imkân sunar. Bu yalnızca Ramazan ayını kapsayan bir farkındalık değil yılın geri kalan zamanında da süren, bir ömrü Ramazan gibi yaşama fırsatı veren, Ramazan hassasiyeti ve öğretileri ile yaşamamızı sağlayacak bir imkândır.

Ufka Yolculuk ekibi, bu değerli zaman dilimine dair unutulanları hatırlatmak, yanlış bilinenleri düzeltmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla yarışmanın bu yılki konusunu “Ramazan” olarak belirledi.

Bu ve bundan sonraki Ramazanlarımızla birlikte hayatımızı da güzelleştirecek bir farkındalık için yenilenme ve gelişim isteği olan tüm yol arkadaşlarımızı “Ramazan” konusunda yarışmaya bekliyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.