12 bebek haberi yalan çıktı

12 bebek haberi yalan çıktı

Tunuslu kadının yalan söylediği ortaya çıktı.

İngiliz gazeteleri, öğretmenlik yapan 34 yaşındaki Tunuslu kadının, 6'sı kız 12 bebeğe hamile olduğunu açıklamasının ardından yapılan araştırmaya göre kadının doğruyu söylemediğini, hatta kadının hamile bile olmadığının düşünüldüğünü yazdı.

Tunus Sağlık Bakanlığı sözcüsü, kimliği açıklanmayan kadının psikolojik sorunları olduğunu, hamileliğinin muhtemelen kendi hayal gücünden ibaret olduğunu söyledi.

Sözcü, 12 bebeğe 9 aylık hamile olduğunu ileri süren kadının bu iddiasını kanıtlayan hiçbir bulgu bulunmadığını kaydetti.

Muayene etmek istedikleri kadının kayıplara karıştığını söyleyen sözcünün açıklaması, kadının yaşadığı Gafsa kentindeki tek hastanenin doktorları tarafından da doğrulandı. Kadının tüm hikayeyi uydurduğundan kuşku duymadıklarını belirten bir doktor, "Televizyondan para kazanmak için böyle bir yola başvurmuş olabilir" diye konuştu.

8 bebek doğuran Amerikalı Nadya Suleman'ın rekorunu kırmaya hazırlandığı ileri sürülen Tunuslu kadının, kısırlık tedavisi gördüğü ve bu ay sonunda 6 erkek ve 6 kız bebek dünyaya getirmesinin beklendiği iddia edilmişti.

19.08.2009 14:00:41

Etiketler :