15 yaşındaki kızını kaçıran zanlı yakalandı

15 yaşındaki kızını kaçıran zanlı yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde inşaatında çalıştığı patronunun kızını kaçırmaya çalışan bir kişi, kaza yapınca yakayı ele verdi.

Jandarma tarafından hastaneye getirilen şahıs, önce gazetecilere saldırdı, ardından kızını kaçırmaya çalıştığı aile fertleriyle tartıştı.

Edinilen bilgiye göre; Tevfik Ö.’nün inşaat firmasında çalışan Hasan İ. (29), dün akşam saatlerinde Fethiye’de kurulan sirke geldi.

Burada patronunun kızı H.Ö.(15) ile karşılaşan Hasan İ., kısa süre sohbet ettiği küçük kızı arabası ile gezdirmek istediğini söyledi. Küçük kızı babasını tanıdığını ve bir sorun olmayacağını söyleyerek ikna eden Hasan İ. otomobili ile şehir merkezinde gezmeye başladı. Arabada iken alkol de alan Hasan İ. bir anda şehir merkezinden çıkarak Fethiye’ye 15 kilometre mesafedeki Üzümlü beldesine doğru yöneldi. Hasan İ. yolda küçük kızı elle taciz etmeye başlayınca H.Ö. ablasına mesaj atarak durumunu bildirdi.

Bunun üzerine kızın ailesi polisi ve jandarmayı arayarak kızlarının kaçırıldığını ihbar etti. Jandarma plakasını aldığı aracı Üzümlü yolunda durdurmak üzere önlem aldı. Hasan İ. aldığı alkolün de etkisiyle otomobilinin kontrolünü kaybederek Üzümlü girişinde kaza yaptı. Hasan İ.'nin kullandığı araç şarampole yuvarlandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri Hasan İ.’yi gözaltına aldı. Kaza sonrası yaralanan H.Ö. ise Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi altında alındı.

Jandarma ekiplerinin Hasan İ.'yi sağlık kontrolü için Fethiye Devlet Hastanesi'ne getirmesiyle ortalık bir anda karıştı. Zanlı gazetecilere küfür ederek üzerlerine yürüdü. Hasan İ. jandarma tarafından güçlükle polis noktasına alınırken Hasan İ.’nin kaldığı odayı bu defa H.Ö.’nün yakınları bastı. Odaya girerek Hasan İ.’ya saldırmaya çalışan H.Ö.’nün öfkeli yakınlarını ise hastane güvenliği güçlükle yatıştırdı. H.Ö.’nün annesi Ayten Ö., olayı duyar duymaz şoke olduğunu belirterek, “Koynumuzda yılan beslemişiz.” dedi.

Eylül ayında da başka bir kızı kaçırmak suçundan yakalanan ve 2 ay cezaevinde tutulduktan sonra serbest bırakıldığı öğrenilen Hasan İ.’nin jandarmadaki sorgusu devam ediyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.