18 Yaşındaki kızın sır intiharı

18 Yaşındaki kızın sır intiharı

Üsküdar’da 18 yaşındaki Rukiye Yayar sevgilisi olduğu ileri sürülen 34 yaşındaki Cem E. ile önce alkol aldı. Daha sonra erkek arkadaşıyla sahilde yürürken aniden çantasını yere bıraktı, “İntihar edeceğim” dedi ve kendini denize attı

SAHİLE KOL KOLA GELMİŞLERDİ

Üsküdar'da sevgilisiyle bir süre sahildeki bir bankta oturan 18 yaşındaki genç kız bir anda koşarak denize atladı. Deniz polisi ve Sahil Güvenlik uzun süren arama sonunda genç kıza ulaşamadı. İkilinin sahile kol kola yürümesini güvenlik kameraları böyle görüntüledi.

Üsküdar Salacak sahilinde meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti; Üsküdar'da bir kafede buluşan Cem Erdem (34) ile Rukiye Yayar (18) daha sonra kol kola Üsküdar Salacak sahiline doğru yürüdü. Erdem'le bir süre sahildeki bir bankta oturan Yayar, iddiaya göre bir anda denize doğru koşmaya başladı. Daha sonra denize atlayan Yayar kısa süre sonra gözden kayboldu. Erdem'in ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri durumu deniz polisi ve Sahil Güvenlik'e bildirdi. Denizde yapılan aramalarda Yayar'a ulaşılamadı. Genç kızın geride bıraktığı çantasından nüfus cüzdanı ve özel eşyaları çıktı.

"'DENİZE ATLARIM' DEDİ."

Erdem, ifadesi alınmak üzere Doğancılar polis merkezine götürüldü. Erdem polise verdiği ilk ifadede,"Bir hafta önce tanışmıştık. Sahilde oturuyorduk. Bir anda 'denize atlarım' dedi. Şaka yaptığını sandım. Sonra denize atladı. Ben de hemen polisi aradım." dediği öğrenildi. Olay yerine gelen Cem Erdem'in arkadaşı, "Cem, beni telefonla aradı. 'Üsküdar sahile gel, arkadaşım denize atladı' dedi. Ben de merak edip buraya geldim" diye konuştu. Deniz polisi ve Sahil Güvenlik'in yaptığı uzun aramalar sonunda genç kıza ulaşamadı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :