'2. Eş Zengin Erkeğin Hakkı' Demişti!

'2. Eş Zengin Erkeğin Hakkı' Demişti!

Çok eşlilik yasallaşsın diyen aile danışmanı Sibel Üresin, TV8'de programa katıldı.

Fatih, Ümraniye, Bahçelievler ve Eyüp'ün de aralarında bulunduğu birçok belediyenin muhafazakâr aile danışmanı Sibel Üresin açıklamaları ile herkesi şok etti.  Üresin, Türkiye'de çok eşliliğin fiilen yaşandığını söyleyerek, çok eşli yaşamın 'yasal hale getirilmesini' önerdi.

Bugün TV8 ekranlarında yayınlanan Gün Ortası programına telefonla katılan ve Bilge Yurdagülen'in sorularını yanıtlayan Üresin canlı yayında görüşlerini aktardı.

Telefon bağlantısı ardından Üresin'e "Herkes her istediğini düşünebilir. Düşünce özgürlüğü var. Ama tam olarak ne söylemek istediğinizi anlamak istedik?" diyen Bilge Yurtdagülen, Aile Danışmanı olan Sibel Üresin'in düşüncelerini aktarması için çarpıcı sorular sordu.

Üresin'e "bu gerçeklere hangi bilimsel verilere dayanarak vardınız" diye soran Yurdagülen, çok eşliliği savunan ve yasallaşmasını isteyen Üresin, ''bu düşüncelerini 2 yıldır HABERNAME. COM adlı internet sitesinde yazarak belirtiyorum'' dedi. sözlerini tamamlamasının ardından şunları söyledi:

"Yayına katıldığınız için teşekkür ederiz. Çok soru var ama yayında daha da gerilimi artırmaya gerek yok. Zira biliyorum ki siz de evlisiniz ve sizin başınıza gelse böyle bir şey ne hissedersiniz çok merak ediyorum. Bir akıl tutulması yaşadık biz bu sözleri duyduğumuzda."

Yurdagülen ardından şöyle tamamladı haberini:

"Bir de not iletmek istiyorum. Eyüp Belediyesinden de bir açıklama geldi. Sibel Üresin'in hiç bir zaman Belediyede danışman olarak çalışmadığını bildirdiler."

 

 



 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum