2 günlük bebeği betona gömdüler

2 günlük bebeği betona gömdüler

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, bir genç kızın evlilik dışı ilişki sonucu doğurduğu 2 günlük kız bebeğini, ailesi ile işbirliği yaparak boğarak öldürdükten sonra bir çukura gömülerek üzeri betonla örtüldüğü iddia edildi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, bir genç kızın evlilik dışı ilişki sonucu doğurduğu 2 günlük kız bebeğini, ailesi ile işbirliği yaparak boğarak öldürdükten sonra bir çukura gömdüğü iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Çorlu Nusratiye Mahallesi'nde yaşayan İzzet S. (25), erkek arkadaşı A.A. ile yaşadığı ilişki sonucu hamile kaldı.

Sevgilisi askere giden İzzet S, hamile olduğunun belli olması ve doğum sancılarının başlaması üzerine durumu ailesine anlattı. Bunun üzerine aile, kızlarını Çorlu Devlet Hastanesinde görevli bir kadın doğum uzmanının özel muayenehanesine götürdü.

İddiaya göre aile, doktora bir miktar para ödeyerek bebeğin kayıtlara geçmemesini sağladı ve doğum çarşamba günü gerçekleşti.

Doğum sonrası anne, aile işbirliği yaparak 2 günlük kız bebeğini önce boğdu ardından da evin bahçesine gömüp üzerine de beton döktü.

ANKESÖRLÜ TELEFONDAN İHBAR

Olay, önceki gün 155 Polis hattını ankesörlü telefondan arayan ancak kimliğini vermeyen bir kişinin yaptığı ihbar üzerine ortaya çıktı.

Polis ekipleri, ihbar üzerine Çorlu Cumhuriyet Savcılığından alınan yazılı izin ile olayın yaşandığı evde İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile arama yaptı. Evin bahçesinde kırılan betonun altında bebek cesedine ulaşıldı.

Cesedin bulunması üzerine polis ekipleri soruşturmayı derinleştirirken, bebeğin annesi İzzet S. ve aile fertleri Türkan S.(55), Tayfur S. (18), Faruk S. (19), Birgül S. (34) ile bebeğin muayenehanesinde dünyaya gelmesini sağlayan kadın doğum uzmanı ile sekreteri, gözaltına alındı.

''BEBEĞİ ANNEM BOĞDU''

Anne İzzet S'nin poliste verdiği ilk ifadesinde, ''Yaşadığım doğum sonrası 2 günlük bebeğimin ölüm kararını ailem verdi. Annem Türkan S, bebeğimi bir bez ile boğarak öldürdü. Daha sonra erkek kardeşlerim bahçeye kazılan çukura bebeğimi gömerek üzerini betonla kapattı'' dediği öğrenildi.

Olayda, beton altından çıkartılan 2 günlük kız bebek cesedi ise Çorlu Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Çorlu Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Ceset daha sonra otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Zanlıların ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Etiketler :