2. Radyo Oskarları Basın Lansmanı Yapıldı

2. Radyo Oskarları Basın Lansmanı Yapıldı

Radyoculuk alanında Türkiye’nin en kapsamlı ödül organizasyonu 2. OYDAR Radyo Oskarları Ödülleri, oylama öncesinde basına tanıtıldı.

 

Radyoculuk alanında Türkiye’nin en kapsamlı ödül organizasyonu 2. OYDAR Radyo Oskarları Ödülleri, oylama öncesinde basına tanıtıldı. 20 branşta en iyilerin ödül alacağı organizasyonda ilk oylama 1 Nisanda başlayacak.  

Fonex Kozmetik’in sponsorluğunda ve Beykoz Belediyesi, İyi İşler ve OYDAR’ın katkılarıyla yapılacak ödül töreni, müzik sektörüne katkıda bulunan radyocuları teşvik etmeyi ve başarıların ödüllendirilmesini amaçlıyor.

 

Beykoz Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, URYAD (Ulusal Radyo Yayıncıları) Derneği Başkanı İlhan Uzundurukan, RATEM (Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği) Başkanı Yusuf Gürsoy, Ulusal Radyo Platformu Genel Koordinatörü Erkut Aktaş, sanatçılar Hakan Peker, Görkem Durmaz, Muhammet Türkmen, Abdullah Şahin, radyoların temsilcileri ve sanatçılar katıldı.

Oylama Yine Facebook Üzerinden Yapılacak

Basın toplantısında ödül organizasyonu hakkında bilgi veren Ulusal Radyo Platformu Genel Koordinatörü Erkut Aktaş, “2. OYDAR Radyo Oscarları’yla, Türkiye’nin en büyük ödül töreni organizasyonu olarak yeniden yola çıktık. Özellikle sektör içinde gerçek anlamda ses getirecek, radyonun vizyonunu yükseltecek, bir ödül organizasyonu olan Radyo Akademi Ödülleri’nde herkesin 1 kez sadece facebook üzerinden oy kullanma hakkı olacak. Oylama 1 Nisan’da başlayıp 1 Mayıs’ta bitecek. 6 Mayıs’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda ödül töreni yapılacak. 20 branş içine genel yayın yönetmenlerinden reklam verenlere kadar farklı kategorileri dahil ettik. Bugün buraya gelen ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Türkiye En İyi Radyo ve Radyocuları Seçilecek

 

Radyocuları Boğaz’ın incisi Beykoz’da ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade eden Beykoz Belediyesi Başkan yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu da, “Radyocular, Türkiye’nin önde giden insanlarıdır. Radyoculuk son yıllarda oldukça gelişti. Çok anlamlı işler yapan siz radyocuların ödüllendirilmesi de ayrıca önemli. Bizler de Belediye Başkanımız Sn. Yücel Çelikbilek’in öncülüğünde radyoculara ve bu tarz organizasyonlara destek olmaya devam edeceğiz. Ödül töreninin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

URYAD (Ulusal Radyo Yayıncıları) Derneği Başkanı İlhan Uzundurukan da, bu kapsamlı ve önemli ödüllerin radyocular için çok önemli ve gurur verici olduğuna değinerek, herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.  

 

Programın ardından katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

KATEGORİLER

 

Yılın Ulusal Türkçe Müzik Radyo İstasyonu

Yılın Ulusal Yabancı Müzik Radyo İstasyonu

Yılın Bölgesel-Yerel Türkçe Müzik Radyosu       

Yılın Bölgesel-Yerel Yabancı Müzik Radyosu     

Yılın Tematik Radyosu

Yılın Haber Radyosu

Yılın Radyo Haber Spikeri

Yılın Radyo Genel Yayın Yönetmeni

Yılın Radyo Müzik Direktörü

Yılın Ulusal Radyo Programcısı

Yılın Bölgesel-Yerel Radyo Programcısı

Yılın Radyo Showmani

Yılın Kültür Sanat Programı

Yılın Üniversite Radyosu

Yılın İnternet Radyosu

Yılın Radyo Portalı

Yılın Radyo Konuk Programı

Yılın Radyo Reklam Spotu

Yılın Radyo Prodüksiyon Ekibi

Yılın Alternatif Tematik Spor Radyosu

Bilgi ve İrtibat İçin:

www.radyoakademiodulleri.com

www.oydar.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.