20. Kotku Aile KAMPI ABD'de gerçekleştirildi

20. Kotku Aile KAMPI ABD'de gerçekleştirildi

20 yıl önce merhum Prof. Dr. Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi tarafından ABD'de başlatılan Kotku Aile kampları kesintisiz devam ediyor.

Serdar Gezgin"in haberi

Merhum Prof. Dr. Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi yaklaşık 25 yıl onceTurkiye'de başlattığı aile kamplar ini 20 yıl önce de ABD'de başlatmıştı.

Merhum Hocaefendi'nin başlatmış olduğu bu guzel kampların sonuncusu geçen hafta sonu ABD'nin Pennslyvenia eyaletinde gercekletirildi.

4 mevsim dolu olan Liberty Resort Hotel'de gerçekleştirilen kampa; konuşmacı olarak İstanbul üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ekrem Demirli, Cezayir asıllı ABD'li ilim adamı Şeyh Muhtar Magaribi katıldılar.

3 gün süren aile kampında UWA Vakfı başkanı Ahmet Tan her yıl biri yaz diğeri kış olmak üzere iki defa aile kampı yaptıklarını ve çok degerli konuşmacıları davet ederek; çoluk çocuk ailecek güzel bir tatille birlikte dolu dolu bir kamp yaşadıklarını beyan etti.

Programda ayrıca Filipinler'deki afetten dolayı orada yapmış olduğu yardımdan yeni dönen Zakat Foundation Doğu Bölgesi koordinatörü Murat Köse'de Filipinler'deki durumu özetleyerek Zakat Foundation'un çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Katılımcılar arasında www.habername.com Genel Yayın Yönetmeni Kemal Bozkurt ve Prof. Dr. Ahmet Zeki Sengil'in de olduğu 20 Kotku aile kampı güzel hatıralarla sona erdi
 

muhtar-magaribi.jpg

kotku2013-kis.jpg

mucc.jpg

dinleyiciler.jpg

photo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.