2011 Seçimlerinde 3 Türk Seçime giriyor

2011 Seçimlerinde 3 Türk Seçime giriyor

AB D 2011 yılının sonunda yapılacak olan yerel seçimlerde üç Türk şimdiden adaylığını ilan etti.

Kasım ayındaki seçimlerde Jay Karahan'ın, Teksas eyaletinin Houston kentinde Harris ilçesi 8'inci Mahkeme Başyargıçlığına ve John Alpay’ın da California'nin San Clemente seçim bölgesi Capistrano Birleşik Eğitim Bölgesi 3'üncü Bölge Meclisi üyeliğine seçilme başarısı göstermesinin ardından 3 Türk-Amerikan politikacı, 2011’de gerçekleştirilecek yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor.

Michael Ciftci (Tampa Belediye Meclisi Üyeliği)

Michael Ciftci, 1 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerde, Tampa (Florida) Belediye Meclisi üyeliği için yarışacak. ABD Kongresi’nde staj yapan ve Başkanlık seçimi için yürütülen kampanyalarda çalışmış olan Michael Ciftci, halihazırda ‘United for a Sustainable America’ adlı sivil toplum kuruluşunun politika direktörü olarak çalışıyor.  Kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşu olan "United for Sustainable America", ABD, Güney Amerika, Karayipler, Avrupa ve Orta Doğu’da faaliyet gösteriyor. Çiftçi, ayrıca Sustainable Strategies LLC adlı kaynak dağılımı etkinliği danışma şirketinin kurucu ortağı.

Adanalı bir baba ve Floridalı bir annenin çocuğu olan Michael Ciftci, Florida Üniversitesi Siyasi Bilimler ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu.

Türk-Amerikan politikacıya ilişkin detaylı bilgi edinmek için www.michaelfortampa.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Bahri 'Barry' Aliriza (Loudon County Denetmenliği)

 

Türk-Amerikan politikacı Bahri “Barry” Alirıza,Loundon County Denetmenliği (Sterling District, Virginia) için yarışıyor. Polytrade International Corp. adlı şirketin başkanı ve sahibi olan Alirıza, Virginia eyaletinde Demokrat Parti bünyesinde uzun yıllar politika yapmış olan bir isim.

Türk Amerikan toplumunun aktif bir üyesi olan Bahri Alirıza, Ohio Üniversitesi Türk Öğrenci Derneği’nin kurucu Başkanı olarak hizmet verdi. Alirıza ayrıca Hilal Türk Amerikan İslami Merkezi’nin Yönetim Kurulu üyesi ve Kuzey Kıbrıs Kültür Cemiyeti’nin kurucu başkanı olarak hizmet verdi.

Kemal Bozkurt (Massachusetts Okul Komitesi)

Türk Amerikan politikacı Kemal Bozkurt, Lawrence’da (Massachusetts) A bölgesi Okul Komitesi üyeliği için yarışıyor. 9 yıldır Lawrence’te çeşitli faaliyetlere (inşaat yapımı ve işyeri açılımı) verilen izinleri belirleyen ‘Zoning Board’ komitesinin üyesi olan Bozkurt, 12 yıldır da aynı şehrin(Lawrence,MA) araştırma kütüphanecisi olarak hizmet veriyor. Aynı zamanda Demokrat Parti'nin Massacchusetts (MA) Eyalet Delegesi de olan Kemal Bozkurt, MA de iki yıl önce de yine seçime katılmış ve bir ilki gerçekleştirmişti.

Kemal Bozkurt’a ilişkin detaylı bilgi edinmek ve bağışta bulunmak için www.kemalbozkurt.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

turkishny.com habername.com

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :