2012'de kıyamet mi kopacak?

2012'de kıyamet mi kopacak?

2012 Gizemli bir tarih, Maya takvimine göre dünya'nın sonu, İsrail'e göre vaad edilmiş toprakaları haritasına katma yılı, Türkiye'de ise karanlık güçlerin hayellerini gerçekleştireceği gizemli tarih...

2012’de altın bir çağ mı başlayacak yoksa kıyamet mi kopacak? 2012. Daha önceki kıyamet senaryolarına inanarak işinden istifa edip mal varlıklarını satan ve hatta intihar edenler olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda tartışmanın ciddiyeti artıyor.

Şu anda dünya'da yaşanan acıların , kaosun, gözyaşının asıl nedeni 2012 rakamında yatıyor. Evet dünyadaki örtülü savaşın asıl nedeni şu:

İsrailYahudiler 2012’te kıyamet kopacağına inanıyor. Evet sakın şaşırmayın!

Bu tarih Yahudilerce; Tevrat’ın gizli şifresine dünyanın çeşitli bölgelerinde değişik zamanlarda yaşayan Maya İnka Mısır Tibet ve Sümer uygarlıklarından kalan eserlerdeki mesajlara dayanılarak esas alınıyor. Bu uygarlıklarda 2012 tarihi dünyanın sonu olarak gösteriliyor.

Bütün dünya 2012 yılına kilitlenmişken, Türkiye'de de bu tarihe ilişkin karanlık ve ilginç seneryolar dönüyor. Bu senaryoların iç yüzünğü deşifre eden Türkiye'deki karanlık odakların korkulu rüyası araştırmacı gazeteci Aslan Değirmenci yazdı.http://www.habername.com/yazi/aslan-degirmenci-2012ye-dikkat-3555...

Etiketler :