2022-23 NBA Sezonu Öncesi Miami Heat

2022-23 NBA Sezonu Öncesi Miami Heat

18 Ekim 2022 gecesi Philadelphia 76ers - Boston Celtics müsabakası ile başlayacak olan 2022/23 NBA sezonuna Miami Heat mevcut takımı ile giriyor

Mehmet Y. Ulutaş / Miami / Habername.com

Geçtiğimiz sezonu Doğu Konferansı Finallerinde elenerek bitiren Miami Heat yeni sezona kadrosunda pek bir değişiklik yapmadı. Başarılı veteran P.J. Tucker’ı Philadelphia 76ers’a kaptıran Miami Heat sezon öncesinde sadece genç Sırp çaylak Nikola Joviç’i kadrosuna kattı.

Geçen sezon 25 maç kaçıran Jimmy Butler ve 26 maç kaçıran Bam Adebayo gibi kilit oyuncuların yerine oynayan Tyler Herro ve Ömer Faruk Yurtseven gibi genç ve fakat yetenekli oyunculardan çok iyi verim alan Heat takımı geçtiğimiz sezon başarı yakalamış ama şampiyon olamamıştı.

Yaz sezonunu önemli bir transfer yapmadan geçiren Miami Heat bu süre zarfında maaş yükünü biraz olsun hafifletmeyi başardı. Ayrıca elinde takasta kullanabileceği birçok yetenekli oyuncuya sahip. Bu yüzden sezon başlamadan veya en azından transfer sezonu kapanmadan All-Star kalibresinde bir oyuncu almak için yeri var.

Brooklyn Nets’ten Kevin Durant olmadı ama bir başka All-Star transfer edilebilir. Doğrusu Pat Riley gibi kurt bir başkanın olduğu yerde sansasyonel bir takas her zaman beklenebilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.