2022 NBA All-Star Kadrosuna Türk Oyuncularımızın Girmesi Sizlerin Elinde

2022 NBA All-Star Kadrosuna Türk Oyuncularımızın Girmesi Sizlerin Elinde

20 Şubat 2022 Pazar günü Cleveland şehrinde oynanacak olan 2022 NBA All-Star müsabakası için taraftarların oy verme süreci devam ediyor ve Türk oyuncularımız oylarınızı bekliyor.

Mehmet Y. Ulutaş / Miami / Habername.com

Üç gün süren ve bir şölen kıvamında geçen NBA All-Star oyunları basketbolcular için çok büyük bir prestij kaynağı. NBA basketbolcuları tanıtılırken onlar hakkındaki en önemli istatistiklerden birisi kaç defa All-Star oldukları.

All-Star karşılaşması için Doğu ve Batı Konferansı takımları olmak üzere 12 oyuncudan oluşan iki kadro oluşturuluyor. Bu takımları taraftar, oyuncu ve medya oyları belirliyor.

En son açıklanan taraftar oylama sonuçlarına göre seçilen frontcourt (forvet/pivot) ve guard (gard) oyuncuların listesi şöyle oluştu:

2022-nba-all-star-first-fan-voting-results.jpg

Görülebileceği gibi listeye giren bir Türk oyuncu yok henüz. Ama NBA’deki başarılı oyuncularımız olan Cedi Osman (Cleveland Cavaliers), Furkan Korkmaz (Philadelphia 76ers), Ömer Faruk Yurtseven (Miami Heat) ve Alperen Şengün (Houston Rockets) sizlerin oylarıyla bu listeye girebilir. Oylarınızı bu web sitesinden kullanabilirsiniz: https://vote.nba.com/en?cid=nba:vote:own:dig:site:homehero:allstar:asv:eng:t-cont:u-glo:u-en

1999’da NBA’de oynamaya başlayan ilk Türk olan Mirsad Türkcan’dan bu yana NBA All-Star seçilen tek bir Türk oyuncumuz var: Mehmet Okur (2007).

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.