23 Nisan’da Sobee’nin konuğu Iron Man

23 Nisan’da Sobee’nin konuğu Iron Man

TT grup şirketlerinden Sobee ile Marvel Characters B.V. ve Marvel’in lisans hakları sahibi yetkili şirket Paimotion Entertainment Inc. arasında varılan lisans anlaşması için Marvel’in efsanevi kahramanı Iron Man Türkiye’ye geliyor.

 

Iron Man 23 Nisan’da Türk Telekom’un yerel kahramanı Süper Can ile birlikte şirketlerini temsilen lisans anlaşmasına imza atacaklar

Dünya lideri Marvel Characters BV, Paimotion Entertainment ve Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom arasında yapılan eğlence temelli anlaşmanın yankıları dünya çapında hala devam ederken, iki firma arasındaki lisans anlaşmasının çok özel bir günde imzalanacak. Marvel Characters BV adına Iron Man ve Türk Telekom adına Süper Can anlamlı bir günde, 23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bu büyük  anlaşmaya imza atacaklar.

İşbirliğine ilişkin olarak bir açıklama yapan Marvel Entertainment şirketi Tüketici Ürünleri Global Başkanı Simon Philips “Bu anlaşmanın imzalanması tarihi bir önemi simgelemektedir.  Marvel’in efsanevi kahramanlarını tamamen çocuklara adanmış ve uluslararası kabul görmüş bugüne tahsis ettiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Türk Telekom Grubu teknoloji şirketi Sobee’nin Genel Müdürü Mevlut Dinç ise, “Daha önce de duyurduğumuz kapsamlı Marvel Lisans Anlaşması çerçevesinde, dünya çocuklarına armağan edilmiş olan 23 Nisan’da böyle bir anlaşma imzalayacak olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.  Bu kapsamda  dünyanın en tanınmış süper kahramanlarıyla kutlayacağımız 23 Nisan etkinlikleri işbirliğimizin ilk somut örneği olacak” dedi.

 Süper kahramanlar geçit töreninde

Iron Man 22 Nisan’da Türkiye’ye ayak bastığında  onu Türk Telekom Grubu adına Süper Can ve Türk hayranları karşılayacaklar. 23 Nisan sabahı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek geçit törenine katılacak olan Marvel’in ünlü karakteri Iron Man binlerce hayranını selamlayacak.  Sevinçli gösteri sonrasında, Iron Man, Super Can ve diğer Marvel Karakterlerinin eşliğinde Türk Telekom Galeri’ye gidecekler ve dünyada bir ilki gerçekleştirerek, 2 süper kahraman kapsamlı lisans anlaşmasını şirketlerini temsilen resmen imzalayacaklar. Bu lisans anlaşması ile, Iron Man ve arkadaşları Hulk, X-Men, Spider-Man ve Fantastic Four ve beraberlerinde Süper Can, çocukları kötülüklerden koruyacaklar ve dünya barışı için süper güçlerini birleştirerek, hep birlikte dünyada çocukların güvenliği için çalışmaya devam edecekler. 

Türk Telekom’un yerel kahramanı olan Süper Can,  Marvel karakterleri ile omuz omuza vererek, Türk çocuklarının ne zaman ihtiyacı olsa yardımlarına koşacak.  23 Nisan’da, Süper Can ve Süper Kahramanlar ‘Barış Kahramanları’ isimli film ile Türkiye’den tüm dünyayı selamlıyacaklar. Ayrıca  Süper Can, ünlü  oyun şirketi Sobee tarafından hazırlanan, Marvel’in dünyaca ünlü süper kahramanlarının yeraldığı heyecanlı ve sürükleyici maceraların olduğu oyun ile , önümüzdeki aylar ve yıllarda evlerimize misafir olacak. Süper Kahramanlar bazen TV izlerken, bazen bilgisayarda oynarken ve bazen de sokakta yürürken karşımıza çıkacaklar. Süper kahramanların mevcudiyeti ile, yaşantımız çok daha güvenli, eğlenceli ve macera dolu olacak.

Süper Can ile beraber tüm hayranları, 22 Nisan sabah 10:00’da İstanbul Atatürk Havalimanı’na Iron Man’i karşılayacaklar. 23 Nisan’da Caddebostan Sahil Yolu’nda ise ‘Çocuk Şenlikleri’ kapsamındaki  Marvel Etkinliği’nde süper kahramanlar birarada olacak. 

Sen de bu tarihi olaya tanık olmak, Marvel Kahramanlarını ve Super Can’ı yakından görmek istersen

22 Nisan’da Atatürk Havalimanı’nda saat 10.00’da veya 23 Nisan’da Caddebostan’da buluşalım!

23 NİSAN PROGRAMI

23 Nisan 14.30 : 23 Nisan Bağdat Caddesi Marvel Kahramanları & Süper Can Bayram Yürüyüşü

23 Nisan 15.00 : Marvel Kahramanları, Iron man & Süper Can TTGALERİ imza töreni ve selamlama.

23 Nisan 16.00 : Türk Telekom Telekom Festival alanı Marvel Kahramanları Gala Show. (Caddebostan Sahil)

24-25 Nisan 14.00/16.00/18.00 : Türk Telekom Festival alanı Marvel Kahramanları Show. (Caddebostan Sahil)

Önemli hatırlatmalar

- Bağdat Caddesi Bayram yürüyüşü Şaşkınbakkal-Göztepe arasında olacaktır.

- Türk Telekom Festival Alanı, 23-24-25 Nisan tarihlerinde; Caddebostan Sahil Yolu üzerinde olacaktır. Katilim ucretsiz ve sinirsizdir.

- TT Galeri adresi: Bağdat Caddesi No :298 Caddebostan/Kadiköy/İstanbul

hemen başvur.

DETAYLAR İÇİN: ttcocuk.com

Etiketler :