25 YABANCI Oyuncu Getirdi

25 YABANCI Oyuncu Getirdi

Geride bıraktığımız sezonda TFF 1. Lig'i şampiyon bitiren ve Süper Lig'e yükselen Kardemir Karabükspor, 7 ayrı ülkeden getirttiği toplam 25 yabancı oyuncuyu denemeye aldı.

İç transferçalışmalarını tamamlayan ve dış transferçalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Kardemir Karabükspor, İngiltere ve Fransa başta olmak üzere, Senegal, Güney Afrika, Kamerun, Hırvatistan ve Gürcistan'dan yaşları 20 ve 28 arasında değişen 25 oyuncuyu denemeye aldı. Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde denemeye alınan oyuncuları Karabükspor FutbolŞube Sorumlusu Metin Yılmaz, Genel Menajer Seyit İçgül ve alt yapı hocaları izledi.

Karabükspor Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz, Türk Futbolunun en büyük hastalığının yabancı futbolculardan istenen verimin alınamaması olduğunu söyledi.

Yılmaz, "Bu sene Süper Lig'e yeni çıkmış bir takım olarak makul seviyede olan bütçemizi en verimli bir şekilde kullanmanın hesabını yapıyoruz. Biz de dünyanın her köşesinden futbolcuları buraya getirerek 10 günlük kampa tabi tutuyoruz. İstediğimiz tarzda ve mevkide beğendiğimiz futbolcuları A Takım kampına getireceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
 

Etiketler :