25 Yıllık eşini çocuklarının gözleri önünde öldürdü

25 Yıllık eşini çocuklarının gözleri önünde öldürdü

Adana'da emekli güvenlik görevlisi 51 yaşındaki Süleyman K., kendisinden ayrılmak isteyen 25 yıllık eşi Semiha K.'yı (51) çıkan tartışma sonucu çocuklarının gözü önünde pompalı tüfekle öldürdü. Öfkeli koca, cinayetin ardından 155'i arayarak çağırdığı poli

Edinilen bilgiye göre olay, Kışla Mahallesi 4477 sokakta meydana geldi. Yaklaşık 3 aydır aralarında şiddetli geçimsizlik olan karı-koca, akşam saatlerinde yeniden tartışmaya başladı. Boşanmak için mahkemeye başvuran ve dün aynı mahallede ayrı bir ev kiraladığı öğrenilen Semiha K., eşyalarını toparladığı sırada engel olmak isteyen eşine sert tepki gösterdi. Yaklaşık bir hafta önce Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışmaya başladığı belirtilen Semiha K., evi terk etmekteki ısrarını devam ettirince, pompalı tüfeğine sarılan Süleyman K., karısını yüz, göğüs bölgesi ve ayağından vurdu. Kızları Merve (16) ve Vahide'nin (14) gözleri önünde karısını vuran Süleyman K., kapının önüne çıkarak 155 Polis İmdat hattını aradı ve gelen polis ekiplerine teslim oldu.

Polis merkezine götürülen Süleyman K'nın, "eşini çok sevdiği için ayrılmak istemediğini, eşinin kendisini boşayıp başka eve taşınmak istemesine dayanamadığını" söylediği öğrenildi.


Çiftin, üniversite eğitimi aldığı İstanbul'a gitmek için otobüse binmeye hazırlanırken acı haberi alıp eve dönen oğulları Mete K. (20), komşuları tarafından sakinleştirildi. Çiftin en büyük kızlarının ise Kahramanmaraş'ta üniversite eğitimini sürdürdüğü bildirildi. Cenaze, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :