28 hakem FİFA'ya bildirildi

28 hakem FİFA'ya bildirildi

2012 yılı için 28 hakem FİFA'ya bildirildi

Türkiye Futbol Federasyonu, 2012 yılında FIFA kokartı takacak hakemler listesini belirleyerek FIFA ile paylaştı. FIFA'nın da onayladığı listede toplam 28 hakem yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig hakemlerimizden, FIFA'dan gelen şekliyle soyadı alfabetik sırayla, Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya, Tolga Özkalfa, Bülent Yıldırım ve Yunus Yıldırım FIFA listesinde olmaya devam edecek.

Cüneyt Çakır, 2012 Avrupa Şampiyonası'nda görev alacak 12 hakem arasına seçilirken, Fırat Aydınus da 2012 yılı itibariyle 1.kategoriden "Elit Hakem Adayı" kategoriye yükseldi. Dilan Deniz Gökçek, 2012 itibariyle 2.kategoriden 1.kategoriye yükselme başarısı gösterdi

Haziran 2011'den bu yana en üst kategori olan Elit Kategori'de yer alan Cüneyt Çakır, 2012 Avrupa Şampiyonası'nda görev alacak 12 hakem arasına seçilirken, Fırat Aydınus da 2012 yılı itibariyle 1.kategoriden "Elit Hakem Adayı" kategoriye yükseldi.

11 üst düzey hakemin yer aldığı "Elit Hakem Adayı" kategorisi, 23 hakemin bulunduğu Elit Hakem klasmanından sonraki en üst düzey kategori.

FIFA kokartı takacak yardımcı hakemler ise, yine FIFA'dan gelen şekliyle soyadı alfabetik sırayla, Baki Tuncay Akkın, Orkun Aktaş, Bahattin Duran, M. Emre Eyisoy, Serkan Gencerler, Serkan Ok, Tarık Ongun, Cem Satman, Erdinç Sezertam ve Aleks Taşçıoğlu oldu.

Bayan hakemlerden Tuğba Tosun Ayer, Dilan Deniz Gökçek ve Kadriye Gökçek, yardımcı hakemlerden de Seçim Demirel, Belgin Kumru, Sevcan Sungur ve Sibel Yamaç FIFA kokartı takacak. Dilan Deniz Gökçek, 2012 itibariyle 2.kategoriden 1.kategoriye yükselme başarısı gösterdi.

Futsal hakemlerimiz Kamil Çetin ve Ozan Soykan ile Plaj Futbolu hakemlerimiz Serdar Akçer ve Arda Ergene de 2012 yılı FIFA listesinde yer almaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.