29 yıldır Türkiye Kupası'nı alamadık!

29 yıldır Türkiye Kupası'nı alamadık!

Fenerbahçe Kulubü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladı ve Türkiye Kupası hasretini anlattı.

Fenerbahçe Kulubü Başkan Vekili Nihat Özdemir, ''Galatasaray'ı şampiyonluğundan dolayı canı gönülden kutluyorum. Biz 18 kez süper ligde şampiyon olduk, onlar da 18. kez şampiyon oldu'' dedi.
 
 
Bitlis Eren Üniversitesi'nin (BEÜ) düzenlediği ''2. Kariyer Günleri ve Bahar Şenlikleri'' programına katılmak için Bitlis'e gelen Özdemir, Galatasaray maçından sonra yaşanan olaylar nedeniyle sıkıntılı saatler geçirdiklerini söyledi.

 

3 Temmuz'dan bu yana zor bir süreç yaşadıklarını ve buna rağmen birlik ve beraberlik içinde yarışmaya devam ettiklerini ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:

''Uzun yıllardan beri Fenerbahçe'de görev yapıyorum. Şampiyonluklar ve ikincilikler gördüm. Önemli olan mücadele etmek. Son 6 yılda 3 defa final maçı oynadık ve son maça kalmıştık. Denizli'de berabere kaldık. Galatasaray şampiyon oldu. İki sene de evvel evimizde Trabzon ile berabere kaldık. Bu sefer de Bursa şampiyon oldu. Hepimizin bildiği gibi bu sezon gerçekten zor bir sezondu. 3 Temmuz'da zor bir süreç yaşadık. Fenerbahçe olarak başkanımızın ve iki yönetim kurulu üyemizin tutuklu olmasına rağmen, geriye kalan arkadaşlarımızla, taraftarlarımızla, kongre üyelerimizle, yüksek divan kurulu üyeleriyle, birlik ve beraberlik içinde yarışmaya devam ettik. Hem süper ligde hem de Türkiye Kupası'nda finale kaldık. Cumartesi akşamı Galatasaray ile evimizde oynadık ve Galatasaray şampiyon oldu.''

 

Karşılaşmanın ardından Galatasaray'ın başkanını kutladığını belirten Özdemir, ancak bazı tatsız olaylar nedeniyle birçok insanın sıkıntı yaşadığını anımsattı.

 

Özdemir, ''Çocuklar, kadınlar ve bir sürü insan, maçtan sonra büyük sıkıntı ve eziyet çekerek evine ulaşabildi. Biz bunu tasvip etmiyoruz. Başından sonuna kadar bu olay yanlış. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sonuçta bir takım kazanacak. Onu alkışlamamız lazım ama maalesef bazı olaylarda dolayı çok sıkıntılı saatler geçirdik. Çok şükür bir can kaybı yaşamadık'' diye konuştu.

 

-''Türkiye Kupası'nı almayı hedefliyoruz''-

''Galatasaray'ı şampiyonluğundan dolayı canı gönülden kutluyorum. Biz 18 kez süper ligde şampiyon olduk, onlar da 18. kez şampiyon oldu'' diye konuşan Özdemir, futbol, basketbol, voleybol, kürek, masa tenisi, yelken, atletizm ve boksta başarı için mücadele edeceklerini kaydetti.

 

Özdemir, şunları belirtti:

''Türk bayrağının yanına Fenerbahçe bayrağını çekeceğiz. Bundan şüpheniz olmasın. İki gün sonra Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Bursaspor ile Türkiye Kupası finali oynayacağız. 29 yıldır bu kupayı alamadık. Çok yakın zamanda 5 final oynadık ama Allah nasip etmedi. Bu çarşamba günü inşallah futbolcu kardeşlerim, Aykut Kocaman idaresinde iyi bir futbol oynayarak, hepimizin 29 yıldır hasret kaldığı, Türkiye Kupası'nı alacaklar. İnşallah cumartesi akşam yaşadığımız üzüntümüzü bir nebze de olsa hafifletmiş oluruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.