3 Boyutlu Battal Gazi geliyor

3 Boyutlu Battal Gazi geliyor

8. yüzyılda yaşadığı tahmin edilen Türk kumandanı Battal Gazi'nin hayatı yeniden film oluyor. 3 boyutlu olarak çekilen filmin başrolünde yine Cüneyt Arkın var. 6 milyon TL'lik bütçe ayrılan filmde sultan karakterini Perihan Savaş, padişah kızını ise Başak

Sekizinci yüzyılda yaşadığı tahmin edilen Türk kumandanı Battal Gazi'nin hayatı yeniden film oluyor. 3 boyutlu olarak sinema severlerin karşısına çıkacak filmin başrolünde yine Cüneyt Arkın var. 6 milyon TL'lik bütçe ayrılan filmde sultan karakterini Perihan Savaş, padişah kızını da Başak Sayan oynayacak. Haziran ayında çekimlerine başlanacak filmin fragmanı niteliğindeki reklam filminin çekimleri yapıldı. Çekimleri gerçekleştiren Efor Yapım şirketinin sahibi Fehmi Demirbağ, Battal Gazi sinema filminin çekimlerine haziran ayında başlayacaklarını söyledi.

Filmin gelecek yıl şubat ayında vizyona girmesinin planlandığını anlatan Fehmi Demirbağ, filmde çok önemli rolleri bulunan 'kötü karakterler' için Tarkan, Cem Yılmaz gibi isimleri düşündüklerini dile getirdi. Malatya'da doğan Battal Gazi'nin hayatının anlatılacağı filmde kentin kültürel özellikleri dünyaya lanse edilecek. Beyazperdeye taşınacak olan Battal Gazi, 1950'lerden başlayarak 70'li yılların ortalarına kadar Türk sinemasında fırtınalar estirdi. "Battal Gazi'nin Oğlu", "Battal Gazi Destanı" ve "Battal Gazi'nin İntikamı" filmlerinde ünlü oyuncu Cüneyt Arkın rol almıştı. Battal Gazi'nin İntikamı karısı öldürülen, çok sevdiği çocuğu kaçırılan Battal Gazi'nin Bizans'tan intikam almasını konu ediniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :